Syksy saapuu ja on aika kurkata tulevan kauden trendeihin. Tuttuun tapaan kokosin teitä varten myös muutaman houkuttelevan asukokonaisuuden sesongin parhaista paloista! 🙂 

Tuleva syksy ja talvi on trendien puolesta mielestäni ihanan selkeä. Toisaalta muodissa ovat minimalistiset, naiselliset ja huolitellut kokonaisuudet maanläheisissä sävyissä – mutta toisaalta nähdään myös leikitteleviä ja todella räväköitä värivalintoja aivan päästä varpaisiin. Lisäksi catwalkeilla on nähty paljon sukkahousuja, olkatoppauksia ja nahkahousuja.

Hienostunut minimalisti

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Myös ruudut jatkavat trendien aallonharjalla, erityisesti alaosissa ja jakuissa. Silkkipaitakin on jo tuttu vaatekaapin luottotuote. Ja hei – täältä pääset tutustumaan enemmän tähän ihanaan materiaaliin! Erityisesti huoltovinkit kannattaa laittaa korvan taaksen, jotta suosikkisi pysyisi hyvänä mahdollisimman pitkään. 

Kokonaan keltainen (tai mikä vaan)

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tämäpä vasta hauska muoti-ilmiö, joka innoittaa yhdistämään jo ennestään löytyviä vaatekappaleita uudella tavalla! Itse olen ainakin ennen ollut melko kriittinen sävyjen yhteensopivuudesta – mutta nytpä sillä ei ole enää juurikaan väliä. Kaikki samanvärinen rohkeasti vaan samaan asuun!

Somaa ja skarppia

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Hauskat asusteet, murretut sävyt, mekko missä tahansa kuosissa ja jakku luovat tämän syksyn käytetyimmän kokonaisuuden. Asusteiksi kannattaa lisätä myös isot hiuspinnit tai vaikkapa leveä panta. 

Kurkkaa valikoiman syksyiset poiminnat täältä. Jos vaikka innostuit luomaan koko asun yhdellä värillä, muista hyödyntää kaupan suodattimia, jotta löydät näppärästi juuri oikean väriset ja kokoiset tuotteet 😉

Miltä syysmuoti sinun mielestäsi vaikuttaa? 🙂 Istuvatko nämä elementit omaan tyyliisi?

Aurinkoisia ja lämpimiä syyspäiviä!

Hanna 


Kuva 1: Pusero, hame, korkokengät, laukku, koru

Kuva 2: Neule, hame, kengät, laukku, koru

Kuva 3: Jakku, mekko, laukku, kengät