Kesällä mekkopäivä on joka päivä – eikö niin? Jos sinulla on vielä mekko haussa kaverin häihin tai lomareissuun, niin tässä on muutama uniikki poiminta Rekin mekkovalikoimasta. Sitten ei muuta kuin helmat heilumaan!

Näyttävästi juhlaan

maxi-blogi_kollaasi_02

Tämä on ihana! Your Facen silkkinen maksimekko on yksilöllinen valinta kaverin hääjuhlaan tai vaikka Oopperajuhlien iltanäytökseen. Helman vesivärityylinen printti on näyttävä ja samalla luonnonläheinen. Tähän asuun kannattaa valita hillityt, yksiväriset asusteet, jotta mekko pääsee kunnolla esille. Jalkaan vaan kunnolla korkoa, ettei helma laahaa maata.

Silkkimekko: Your Face, 58 €
Korkokengät: Your Face, 39 €
Laukku: Global accessories, 15 €


Kesätyyliä töihin

mekko_tati_kollaasi_01

Tämä sinivalkoinen palmukuvioinen trikoomekko on kuulkaas kesän täydellisin työvaate, koska se on tyylikäs, joustava ja ryppyyntymätön. Mahtavaa, eikö? Pitkät hihat taas suojaa mainiosti toimistossa puhaltavalta jäätävältä ilmastoinnilta. Klassinen palmumekko puetaan tyttöjen citybrussille tai viikonlopun puutarhajuhliin. Yhdistä mekko konjakinruskeaan nahkalaukkuun ja kevyisiin korkosandaaleihin.

Mekko: Marc Aurell, 27 €
Laukku: DKNY, 54 €
Sandaalit: Unique, 11 €


Rentoa rannalle

torille-blogi_02

Helteisenä lomapäivänä kannattaa valita mekko, jonka alle voi pukea bikinit yllättäviä uintihetkiä varten. Niskan taakse solmittava farkkumekko on naisellinen ja siisti vaihtoehto arkeen. Marimekon isoon kangaslaukkuun mahtuu helposti toriostokset ja pyyhe. Kengät valitaan mukavuuden mukaan. Eccon sandaaleissa ylitetään helposti mukulakivet tai osallistutaan extempore-frisbeegolfkisoihin. 

Mekko: Esprit, 17 €
Kangaskassi: Marimekko, 26 €
Sandaalit: Ecco, 14 €


Hehkuvaa väriä

oranssimekko_kollaasi_01

Herkullisen oranssi lettimekko sopii nuorempaan juhlatyyliin. Virallisempiin tilaisuuksiin, kuten vaikka rippijuhliin tai isotädin synttäreille, sen voi yhdistää vaaleaan pellavajakkuun ja avokkaisiin. Hohtava väri näyttää upealta myös kesän monissa iltamenoissa, johon sen voi pukea mustan nahkatakin ja korkkareiden kanssa. Avot – eikun bailaamaan!

Mekko: Soaked In Luxury, 26 €
Jakku: Mexx, 42 € (vaihtoehtoinen tuote, kuvan jakku myyty)
Avokkaat: Vagabond, 13€


Upea luottovaate

xlmekko-blogi_01

Tämä mekko on aito katseenkääntäjä! Napakka pinkki trikookangas muotoilee jokaisesta naisesta esiin parhaat puolet. Tyylikäs mekko puetaan Pori Jazzien VIP telttaan, romattiselle illalliselle tai ystävän 40-vuotisjuhliin. Radalle valitaan asusteiksi klassiset korkkarit ja pikkulaukku. Veikkaanpa, että tästä tulee jonkun upean naisen luottomekko.

Mekko: Marina Rinaldi, 70 €
Korkokengät: Bianco, 26 €
Laukku: o.i.s. 9 €


Lisää ihania vaihtoehtoja löydät Rekin mekko- ja hamevalikoimasta!
Aurinkoisia mekkokelejä!