Pian on taas sen aika, kun palataan kesälaitumilta koulunpenkille. Kiva päästä näkemään koulukaverit ja oppimaan lisää uutta. Katukuvaan alkaa ilmestymään niin pieniä, kuin isojakin koululaisia. Tähän postaukseen keräsin asuja ja asusteita pienemmille koululaisille, eli ala-astelaisille.

Käytännöllinen reppu

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Reppu on käytännöllinen valinta koulun aloittavalle pienelle. Sopivan kokoinen reppu onkin sellainen, johon mahtuu hyvin oppikirjat ja penaali. Myös tarpeeksi iso olkalaukku on hyvä valinta kouluun.

Aurinkoisiin päiviin päähine

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Varsinkin aurinkoisina päivinä on tärkeää, että pää on suojattu päähineellä. Valikoimastamme löytyy sekä sporttisia lippiksiä että klassisempia lierihattuja. Päähinettä on hyvä käyttää koulumatkoilla ja välitunneilla. Lämpiminä päivinä myös neliöhuivi käy hyvin päähineeksi. Syksyn viileneviin aamuihin sopii hyvin myös värikäs trikoopipo.

Lisää päähineitä löydät tämän linkin takaa.

Asut koulunpenkille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Nämä rennot ja tyylikkäät asut ovat oiva valinta jokapäiväiseen koulunkäyntiin. Koulunpenkille kannattaa valita mukavat vaatteet, jotta istuminen tunneilla ja leikkiminen välitunneilla on helppoa.

Selaa tyttöjen vaatteita täältä täältä ja poikien vaatteita puolestaan tämän linkin takaa.

Asut koulukuviin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Koulukuvien ottaminen on aina tärkeä päivä sekä koululaisille että vanhemmille. Silloin halutaan laittaa siistiä vaatetta päälle. Tässä muutama esimerkki tyylikkäistä asuista, jotka sopivat juurikin koulukuvaan. Koulukuvat ovat tärkeitä muistoja vielä aikusenakin!

Me täältä Rekiltä toivotamme oikein ihanaa loppukesää ja tsempit koululaisille!


Aurinkoisin terkuin,

Jenni


Kuva 1: Sininen reppu, sporttinen olkalaukku, musta olkalaukku, rento reppu

Kuva 2: Lierihattu, lippis, Unikko-huivi, trikoopipo

Kuva 3: Farkkutakki, tennarit, hempeät housut, t-paita

Kuva 4: Bombertakki, verkkarit, tennarit, paita

Kuva 5: Hempeä collegepaita, ballerinat, farkut

Kuva 6: Kauluspaita, housut, tennarit