Pidentyneet päivät, paistava aurinko ja paikoitellen sulat tiet saavat ainakin allekirjoittaneen huulille hymyn. Kevät tosiaankin on tulossa ja se onkin monen pukeutujan lempparivuodenaika. Kohta ei tarvitse enää vuorautua paksujen vaatekertojen alle, mutta myöskään paahtava helle ei pakota pukemaan päälle keveimpiä vaatekaapin yksilöitä. Keväiset auringonsäteet innoittivat minut keräämään tänne blogin puolelle kiinnostavia poimintoja Rekin valikoimasta!

Mekkokauden korkkaus

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Jos et ole ympärivuotinen mekon käyttäjä, niin hyviä uutisia – mekkokauden voi korkata näillä näppäimillä! Keväällä toimii erityisen hyvin pitkähihaiset mekot, joiden päälle voi pukea fiiliksen mukaan neuleen tai jakun lämpöä tuomaan. Valikoimassamme on nyt paljon värikkäitä mekkoja, jotka ovat täydellisiä saapuviin kevätpäiviin. Voit selata koko mekkovalikoimaa täältä

Mielenkiintoa asusteilla

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tyylikkäät asusteet ovat ehdottomia myös kevätpukeutumisessa. Niiden avulla saa näppärästi ympärivuotisesta asusta keväisemmän version. Esimerkiksi yhdistämällä yksivärisen mekon tai puseron kanssa värikkään huivin tai näyttävän pikkulaukun, muuttuu look hetkessä pirteämmäksi. 

Lisää asusteita löydät tämän linkin takaa.

Kevään luottotakit

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tänä keväänä katukuvaan uumoillaan ilmestyvän oversize-jakkuja sekä muita smart casual -henkisiä takkeja. Näistä yksi klassikkomalli on ehdottomasti trenssi, joka ei tunnu poistuvan muodista koskaan! Myös muut klassikot kuten farkku- ja nahkatakit ovat myös varmoja valintoja keväisille kaduille. 

Valikoimamme jakkuja pääset selaamaan täältä kun taas ulkotakit löydät tämän linkin takaa. Huomaathan, että suodata valikon kautta voit selata tarkempia takkikategorioita kuten trenssejä tai nahkatakkeja.

Toivottavasti voimme pian taas siirtää paksut talvitakit varastoon ja kelit sallivat meidän nauttia kevätpukeutumisesta! 🙂

Iloisin terkuin,

Inka


Kuva 1: Punainen mekko, farkkumekko, keltainen mekko

Kuva 2: Huivi, käärmeennahka-lompakko,graafinen lompakko, kulmikkaat aurinkolasit, pyöreämmät aurinkolasit, rannekoru

Kuva 3: Farkkutakki, trenssi, nahkatakki