Auringonpaiste lämmittää kasvoja, pajunoksiin on ilmestynyt pajunkissoja ja maiharit vaihtuvat tennareihin; kevät on ihan oven takana! Ihana vuodenaika, joka saa aikaan ainakin itsessäni uutta intoa pukeutumiseen. Keräsin teille inspiraatioksi Rekin valikoimista omia keväisiä lempparijuttuja!

Hempeä neule ja rouhea bikertakki

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Vaikka neuleita on tullut puettua talven mittaan melkeimpä kyllästymiseen saakka, saavat ne lisäeloa alkukevään viimoissa vielä keveiden takkien avulla. Valikoimistamme löytyy useita pirteän värisiä vaihtoehtoja! Upean kontrastin saa yhdistämällä hempeän pastellineuleen rouhean bikertakin kaveriksi. Kollaasista löytyvän neuleen väri ja eloisa materiaali kiinnittivät oman huomioni, niillä saa kivasti mielenkiintoa moneen kevätasuun!

Denimiä ja klassista raitaa

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Denim on denim – Pitkän talven jälkeen sininen farkku tuntuu taas raikkaalta, niin housujen kuin trendikkäiden farkkutakkienkin muodossa. Oma ysäriltä takaisin muotiin tullut lemppari onkin yhdistää nämä kaksi keskenään. Ettei kyseinen look toisi liian paljoa mieleen Britney Spearsin ja Justin Timberlaken kultavuosia, muista kääntää farkkujen lahkeet ja vetää rennot tennarit jalkaan! Kollaasiin valitsemani farkkutakki on ajattoman mallinen ja värinen löytö.

Mitä olisi kevät ilman kukkia?

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Kevätpukeutumisesta puhuttaessa ei voi olla mainitsematta kukkakuosia. Rekin valikoimista löytyy paljon kukallisia mekkoja ja hameita, mutta halusin nostaa esille tämän upean jakun. Tumma taustaväri tuo kivasti esille moniväriset kukat. Rennosti laskeutuva sifonkijakku on monikäyttöinen vaate. Yhdistä se skarpin bisneslookin saadaksesi siisteihin farkkuihin ja klassisiin korkokenkiin, kun taas vapaa-aikaan vaihdettaessa unohda korot ja pue kasuaali arkimekko jakun kaveriksi.

Rento collegemekko ja hempeä bombertakki

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Meille mukavuudenhaluisille löytyy myös paljon rentoja, mutta silti tyylikkäitä vaihtoehtoja. Henkilökohtaisesti hurraan itse sille faktalle, että nykyään on tyylikästä poistua kolmiraitaverkkareissa roskakatosta pidemmälle. Verkkareiden sijaan tosin valitsin tähän rentoiluasuun löysän hupparimekon yhdistettynä bombertakkiin. Myös Vanssin myötä suosioon tulleet slip on -tennarit jatkavat voittokulkuaan katumuodissa. Kollaasiin valitsemani bomber on yleisilmeeltään kivan tyttömäinen röyhelöyksityiskohtiensa ansiosta. Pukeutumisen helppouden ja mukavuuden ystävänä kannattaakin suosia erilaisia materiaaleja ja persoonaa tuovia yksityiskohtia saadakseen asusta mielenkiintoisen.

Aurinkoista kevään odotusta!

Nelly


Kuva 1: Neule, housuttakki, kengät

Kuva 2: Farkkutakki, paita, farkut, aurinkolasit, kengät

Kuva 3: Jakku, mekko, nilkkurit, kello

Kuva 4: Bombertakki, mekko, tennarit, aurinkolasit