Kevät 2022 on kohta täällä ja tuo mukanaan uusia tuulia ja tuttuja klassikoita! 

Maaliskuu on ensimmäinen virallinen kevätkuukausi ja voidaan alkaa hyvällä omallatunnolla fiilistelemään tulevaa kevättä ja kesääkin. Joka kevät herää luonnon lisäksi henkiin niin uusia trendejä, kuin vanhoja klassikoita. Talvikengät saa vaihtaa kevyempiin tennareihin ja kesää kohti varpaat saa ottaa aurinkoa sandaaleissa. Ihanaa!

Rekin valikoimasta löytyy ympäri vuotisia klassikoita, kuten farkkuja, t-paitoja, tennareita, farkkutakkeja ja puseroita sekä mekkoja.

Värit nousevat esiin keväällä ja tämän kevään sävyt ovat kirkkaat pastellit ja vaaleanpunaisen eri sävyt. Myös ihana lupiininsininen näkyy värimaailmassa. Tummemmista sävyistä maanläheinen ruskea on suosittu.

(Kuvan tuotteet: lappuhame DF Jeans, ruutupusero Zara, laukku Mango)

Ilmojen lämmetessä mekkojen suosio kasvaa ja erityisesti maxi- ja midimittaiset mekot ja paitamekot myyvät Rekillä nopeasti. Mekko joka sopii vaikka paksumpien legginsien tai pillifarkkujen ja maihareiden kanssa yhdistettynä paksun neuleen ja farkkutakin kanssa on loistava valinta kevääseen, koska auringon paistaessa voi ottaa neuleen päivällä pois ja lisätä sen mekon päälle kun aurinko laskee ja ilma viilenee vielä iltaa kohti.

Lyhyemmät paitamekot ovat nyt myös piristävä vaihtoehto tunikalle. Paitamekon voit yhdistää farkkuihin, leggingseihin tai bikershortseihin.

Takeissa keväällä myyvät klassikot, kuten trenssit ja farkkutakit ja viime vuonna suosioon nousseet paitatakit jatkavat edelleen suosikeissa. Näitä kannattaakin nyt lähettää Rekille myyntiin, koska ne liikkuvat nopeasti.

Myös ikiklassikko – villakangastakki pysyy suosikeissa vuodesta toiseen. Tänäkin keväänä näkyy paljon vyöllä tai muutamalla napilla suljettavia vuorittomia pitkiä villakangatakkeja.

(Kuvan tuotteet: hame Forewer New, lyhythihainen pusero Mango, takki – myyty)

Mikään ei anna suurempaa lupausta tulevasta kesästä, kuin farkut, t-paita ja tennarit. Siinä vasta klassikko ja oma suosikki! Tuntuu ihanan kevyeltä talven jälkeen ensimmäistä kertaa kulkea kevyissa tennareissa harjatuilla kaduilla! Ai että, en malta odottaa sitä!

Farkkujen kanssa voi yhdistää melkein minkä vaan yläosan ja yhdistelemällä rohkeasti saat useita lookeja smart casualista rentoon hengailuun sopivia asuja. Farkuissakin mallit elävät muodin mukana ja moneen sopivan pillifarkun rinnalle suosioon viime vuosina on noussut rennot mom jeans -malliset, sekä oversize-malliset leveälahkeiset farkut. On se vyötärökin vähän madaltunut vaikka korkea vyötärö on edelleen hyvin suosittu. Rekiltä löydät laajan valikoiman eri mallisia, värisiä ja mittaisia farkkuja sekä verkkokaupasta, että Tampereen Sokoksen osastoltamme. Voit napata farkkujen kaveriksi Rekiltä myös klassisen kevyen puseron tai puuvillaneuleen.

(Kuvan tuotteet: juhlava pusero River Island, takki – myyty)

Vaikka toiset vaatteet ovatkin klassikoita, voi silti piristää mieltä ja vaatekaappia päivittämällä niitäkin toisinaan! Mikäs sen parempi ja vastuullisempi tapa, kuin lähettää hyväkuntoiset kesävaatteet Rekille myyntiin, jotta ne voivat päätyä uuteen kotiin ja tienaat samalla rahaa, jonka voit vaikka käyttää kesävaatteiden päivittämiseen. Vastuullista ja virkistävää!

Keväisin terkuin,

Marika