Olen 100 % kesäihminen. Tuntuu, että aina lokakuussa vaivun johonkin horrokseen, josta sitten maalis-huhtikuun aikoihin alan pikkuhiljaa heräillä. Kesän merkkejä, joita aina innolla odotan, on useita. Suosikkejani ovat kuitenkin pääskyset (tämä perustuu lapsena opittuun loruun!) ja kesävaatteet. Kesällä kaikki, ja erityisesti pukeutuminen, on hauskempaa ja helpompaa, joten tällä kertaa paneudutaankin tämän kesän tyyleihin ja trendeihin! 🙂

Mittana midi

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Miettiessäni kesän trendejä ensimmäisenä mieleeni tulee jo aikaisempinakin vuosina hulmunneet midimittaiset hameiden helmat. Midihame yhdistettynä simppeliin yläosaan ja tennareihin on “the kesäasu”, jollaisia olen bongannut toinen toisiaan tyylikkäämmiltä leideiltä. Mahdollisuus kerrospukeutumiseen on myös aina plussaa; alle on helppo vetäistä sukkahousut ja niskaan rento rotsi – ja kokonaisuus on silti upea.

Kaikki valikoimamme hameet löydät täältä. Jos etsit juuri tietynlaista hametta, kirjoita hakukenttään vaikkapa “midihame” ja pääset selaamaan tarkemmin rajattua valikoimaa.

Boheemi kukkaistyttö

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kukkamekot kuuluvat kesään! Tässä pitkässä versiossa on kivan rentoa hippimeininkiä. Vain kukkaseppele puuttuu.

Kesäistä arkea

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Harvoissa ammateissa saa kuitenkaan lomailla aivan koko kesää. Kesäpukeutuminen (ainakin täällä meillä) ulottuu myös työajalle. Housujen lahkeet ovat hiukan lyhentyneet ja huomattavasti väljentyneet.

Takit ovat olleet tänä keväänä ja kesänä selvästi rennompia ja over size -malli on tyköistuvia versioita suositumpi. Erityisesti farkku- ja nahkatakeissa muutaman koon reilumpi yksilö on se trendikkäin!

Kevyitä takkeja kesään löydät täältä ja farkkutakit puolestaan täältä.

Afterworkit terassilla

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Maanläheisiä värejä ja materiaaleja on myös runsaasti tarjolla. Eräs hauska tämän kesän trendi on simpukat. Simpukkakoruja saattaakin monelta löytyä takavuosien lomilta matkamuistoina, mutta mielestäni tämän kuvan laukkukin muistuttaa vähän jättimäistä näkinkenkää!

Mom jeans

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mom jeans -farkut ovat tulleet kauan muodissa olleleiden boyfriendien tilalle! Itsekin vannoutuneena pillifarkkujen ystävänä bongasin hiljaittain Rekin valikoimasta yhdet omaan vaatekaappiini. Parasta tässä asussa on sen rentous – ja rento meininkihän vallitsee koko kesän, oli sitten töissä tai vapaalla! 🙂

Lisää kesäfarkkuja löydät täältä ja koko valikoimaan pääset tämän linkin takaa.

Ihania kesänalusaikoja ja inspiroivia shoppailuhetkiä!

Terkuin,

Hanna


Kuva 1: Toppi, hame, tennarit, laukku

Kuva 2: Mekko, kengät, laukku

Kuva 3: Toppi, housut, takki, kengät

Kuva 4: Paita, shortsit, koru, laukku

Kuva 5: Pusero, farkut, kengät