Kesä ja festarit ovat virallisesti täällä, samoin vuosittain toistuvat pohdinnat siitä, mitä eri karkeloihin pukisi päälleen. Toiset menevät mukavuus edellä ja ovat valmistautuneet kaikkiin mahdollisiin sääilmiöihin. Toiset taas tykkäävät panostaa viimeisen päälle näyttävään ja katseita kääntävään kokonaisuuteen. Oli oma tyylisi mikä tahansa, nappaa tästä tärpit kesän päheimpiin festariasuihin! 🙂

Boheemina Ruissiin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Hempeän boheemi tyyli sopii täydellisesti esimerkiksi Ruisrockin ja Provinssin fiilikseen. Hapsuhelmainen pitsitoppi ja rennot farkkushortsit ovat mukavan kevyet helteiseen festaripäivään ja pitkä kimonomainen takki on omiaan suojaamaan viilenevässä kesäillassa.

Täällä voit tehdä lisää hempeitä löytöjä omaan festariasuusi.

Qstockiin chillailemaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Trendikäs shortsihaalari ja ajaton farkkutakki ovat nappivalinta kaupunkifestarille, kuten Qstockiin ja Tammerfesteille. Kaupunkifestareilla on kiva luottaa mukaviin perusvaatteisiin, joissa on esimerkiksi näyttävä kuosi tai pirteä väri tuomassa mielenkiintoa ja persoonaa.

Edustamaan Blockeille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Sporttisen tyylinen kimaltava maximekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella näyttävä valinta, ja voisin kuvitella sen toimivan hyvin niin Flow’ssa kuin Blockfesteillä. Molemmilla festareilla pukeudutaan rohkeasti ja persoonallisesti, mikä on aivan mahtavaa!

Lisää persoonallisia vaatteita voit bongata täältä.

Pori Jazzeille fiilistelemään

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Viimeisenä supersimppeli mutta hyvännäköinen kokonaisuus, joka sopii täydellisesti Pori Jazzeille tai Järvenpään Puistobluesiin – mihin tahansa missä rento hengailu on oleellinen osa festarikokemusta. Voin jo kuvitella itseni tässä asussa piknik-korin äärelle auringon alla ja ystävien ympäröimänä.

Loppuun vielä vinkki koskien verkkokauppamme hakutoimintoa: jos kirjoitat hakukenttään festareille, löydät valikoiman vaatteita, jotka meidän rekkiläisten mielestä olisivat aivan omiaan juuri festaripukeutumiseen 😉

Aurinkoisia ja autuaita kesäfestareita toivottaen,

Mira


Kuva 1: Takki, toppi, shortsit, laukku, kengät

Kuva 2: Takki, shortsihaalari, aurinkolasit, lompakko, kengät

Kuva 3: Mekko, aurinkolasit, laukku, tennarit

Kuva 4: Paita, farkut, laukku, tennarit