Festarit ovat kesän parasta ajanvietettä! Suomesta löytyy monia eri tapahtumia monenlaisiin musiikkimakuihin. Viimeisten vuosien aikana tyylin ja pukeutumisen rooli festareilla on pikkuhiljaa korostunut. Festareista on tullut eräänlainen katumuodin catwalk, johon tullaan näyttäytymään ja asukokonaisuuksia mietitään jo hyvissä ajoin.

Joskus muutamankin päivän kestävät festivaalit tuovat päänvaivaa monelle – mitä pukea päälle? Suomen kesä tunnetaan. Festareilla saattaa sataa kolme päivää taukoamatta tai sitten lämpötilat saattavat ylittää tauotta hellerajaa. Älä pingota kuitenkaan vaatteista liikaa ja unohda tyylisäännöt. Tärkeintä on kuitenkin muistaa mukavat kengät, aurinkolasit ja hyvä fiilis! Keräsin alle erilaisille festareille sopivia asuja, jotka saat vapaasti kopioida tämän kesän lookiksi. 

RUISROCK

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ah, Ruisrock – suomen Coachella. Tunnelma on letkeä, ihmiset jotenkin tavallista iloisempia ja kesäisessä Ruissalossa on vaan jotain taikaa. Vaikka Suomessa sataisi koko kesän, Ruississa paistaa AINA. Siellä voit huoletta pukeutua boheemeihin pitsishortseihin ja ihaniin kukkamekkoihin, jotka ovat koko kesän vaatekaapissa odottaneet lämpimiä päiviä.

Tästä klikaamalla pääset tutkimaan lisää Rekin hempeitä ja romanttisia Ruisrock -henkisiä tuotteita.

BLOCKFEST

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rap ja hiphop -fanien suosikkifestarit on tietysti manselaiset Blockfestit! Siellä voit kanavoida tyylillisesti sisäistä Eveliinaasi tai Cheekkiä. Festivaalin yleisin tyyli on rentoa, hieman sporttista street -meininkiä. Blockkareilla et myöskään aiheuta kummastusta, vaikka ilmestyisit paikalle verkkareissa tai retrohenkisessä tuulitakissa!

Tästä pääset tutkimaan lisää Rekin Blockfest-tyylisiä, sporttisia tuotteita.

FLOW FESTIVAL

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Flow’ssa ei välillä muista olevansa musiikkifestivaaleilla. Tämä Helsingissä järjestettävä festivaali on muodostunut ajan saatossa hipstereiden epäviralliseksi tyylimekaksi, josta imetään inspiraatiota loppuvuodeksi vaatekaappiin. Ihmiset ovat pukeutuneet viimeisimpien trendien mukaisesti ja asukokonaisuudet on mietitty tarkkaan aina sukista lähtien. Flow Festivaaleilla voit toteuttaa rajuimmatkin tyylifantasiasi eikä kukaan kummastele asuasi.

Tästä linkistä pääset tarkastelemaan lisää Flow-henkisiä persoonallisia tuotteita!

Toivottavasti sait inspiraatiota tulevaan festarikesään, toivotan aurinkoisia kelejä ja huippuja festarihetkiä kaikille!

Terkuin,

Unni


Kuva 1: Farkkutakki, shortsihaalari, nilkkurit, aurinkolasit, puhelinpussukka

Kuva 2: Bombertakki, toppi, shortsit, tennarit, kangaskassi

Kuva 3: Farkkutakki, paita, hame, tennarit, aurinkolasit