Kesä tuo mukanaan jos jonkinlaisia juhlia, joissa pääsee käyttämään toinen toistaan ihanampia mekkoja, hameita ja housupukuja! Rippijuhlat, lakkiaiset, valmistujaiset, vuosipäivät ja grillijuhlat – mitä pukisin? Ideoimme Rekin porukalla sopivia mekkoja erilaisiin kesän karkeloihin.

Valinnat valmistuvalle

Monet pääsevät tänä kesänä juhlimaan valmistumista tai rippijuhlia. Juhlakalun mekoksi sopivat hempeät pastellin sävyt tai esimerkiksi klassinen tummansininen. Strassiyksityiskohdat antavat juhlavan säväyksen kauniisiin, yksinkertaisiin mekkoihin.

Violetti mekko, keltainen mekko, sininen mekko

Juhlavieraan suosikit

Vaikkei omia juhlia olisikaan tiedossa, on ihanaa päästä pukeutumumaan näyttävästi myös juhlavieraan roolissa. Kauniit klassiset linjat sekä graafiset kuvioinnit ovat oiva valinta juhla-asuksi. Kun mekko puhuu puolestaan, voivat asusteet olla simppelin tyylikkäitä.

Pitsimekko, sininen pellavamekko, murretun sävyinen mekko

Kesäjuhlien klassikot

Rennommissa kesäjuhlissa toimii klassinen tyylittely. Nappivalintoja ovat esimerkiksi upea Unikko-kuosi tai aina muodissa olevat raita ja pitsi. Aurinko saa aikaan ihmeitä, ja monesti myös värejä tavallisesti karttavan päällä nähdään mitä mahtavampia valintoja!

Pitsimekko, unikko-mekko, raitamekko

Panosta laatuun

Etsitkö hieman ylellisempää mekkoa?
Trooppisen väriset, laadukkaat ja näyttävät mekot kääntävät katseet gaalaillallisella tai pyöreitä täyttävän ystävän juhlallisuuksissa!

Maximekko, violetti mekko, vihreä mekko

Vaihda vapaalle!

Eikä mekko ole vain juhlien asu! Se on mitä monikäyttöisin vaatekappale kesän tyylikkääseen pukeutumiseen aina rannalta terasseille. Rekiltä löytyy huikea valikoima myös eri tyyleihin sopivia arkimekkoja. Tähän postaukseen valitsimme hieman booheemimpia yksilöitä.

Keltainen mekko, ruskea mekko, maximekko

Jos tästä postauksesta ei löytynyt juuri sinulle sopivaa mekkoa, niin kannattaa testata sivun ylälaidasta löytyvää hakutoimintoa esimerkiksi hakusanoilla “pitsimekko” tai “maximekko”. Koko mekkovalikoimaan pääset klikkaamalla tästä. 

Nyt kun kelit meitä suosivat, kannattaa ottaa kaikki ilo irti kesäisestä pukeutumisesta! 🙂

Aurinkoista alkukesää toivottaa,

Rekin iloinen tiimi