Kerrospukeutuminen on sekä käytännöllistä, että myös trendikästä. Ja mikäpä sen parempaa kuin käytännölliset trendit! Talvivaatteet saattavat joskus tuntua tylsiltä kesä- ja syyspukeutumisen jälkeen. Kerrostamalla vaatteitasi saat kuitenkin persoonallista, uudenlaista ilmettä pukeutumiseesi. Joskus kerrospukeutuminen voi kuitenkin olla hankalaa. Pitää pysyä lämpimänä, sekä on tärkeää, ettei asukokonaisuudesta tule levoton tai sekava. Kerron sinulle nyt muutamia itselleni hyväksi todettuja vinkkejä kerrospukeutumiseen. Toivottavasti näistä on sinulle apua!

Poolopaita + collegepaita

Kerrospukeutujan vaatekaapin yksi tärkeimmistä elementeistä on lämmin poolopaita. Poolopaita yhdistettynä rentoon collegeen on paitsi lämmin, myös mukava asuyhdistelmä. Neutraalinsävyinen poolopaita on helppo yhdistää oikeastaan minkä tahansa muun yläosan pariksi. Mikäli kaipaat kuitenkin vaihtelua, kokeile yhdistää kuvioitu poolo yksiväriseen päälliosaan!

Rento huppari + siisti takki

Rento huppari, jonka alle voit kerrostaa vaatteita mielin määrin! Kokeile viimeistellä muuten rento look siistillä, ajattomalla takilla. Tässä asussa ei vilukissakaan palele! 

Kauluspaita + neule

Klassinen yhdistelmä, joka sopii loistavasti esimerkiksi töihin. Valkoinen kauluspaita ja beige neule on ajaton yhdistelmä, kun taas villimmällä kuosilla koristeltu kauluspaita luo rennomman tyylin!

Mekko + poolopaita

Kuka sanoi, että mekossa ei tarkene talvisin? Nyt tarkenee! Kesäiseen mekkoon saat uudenlaista ilmettä, kun puet vartalonmyötäisen poolopaidan sen alle. Mikäli jalkasi palelevat helposti, yhdistä mekon kanssa trendikkäät ylipolvensaappaat.

Vielä on hyvin talvea jäljellä testata käytännössä nämä kerrospukeutumisen vinkit ja samalla löytää ihan uudenlaisia asukokonaisuuksia omasta vaatekaapista. Jätä kommenttiboxiin sun paras vinkki kerrospukeutumiseen!

Aurinkoisia pakkaspäiviä<3

Terkuin, Andrea