Valon määrä lisääntyy päivä päivältä, lintujen laulu piristää aikaisina aamuina ja tuntuu, että suomalaiset heräävät uudelleen eloon talven jälkeen. Kauppojen ikkunoille ja katalogeihin alkaa ilmestyä uutta ilmettä kevääseen ja tekee mieli varastoida talvivaatteet jo pois käytöstä.

Tänä keväänä muotiin palaavat räiskyvät neonvärit, hillityt beigen sävyt, Blair Waldorf -henkiset hiuspannat ja rusetit sekä näkyvimpänä kaikista eläinkuosit. Jo melko klassiseksi muodostuneen leopardikuosin lisäksi käärmekuosi tekee paluun.

Eläinkuosit tuntuvat kiertävän muodissa tasaisin väliajoin, jonka vuoksi niitä löytyy helposti myös second handina. Tässä muutama poiminta Rekin valikoimista!

Räväkkä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rohkea pukeutuja luo koko asun käärmekuosin ympärille. Yksinkertainen toppi ja korkokengät hillitsevät kokonaisuutta hieman ja tuovat asuun klassisen ilmeen. Tällä asulla kelpaa lähteä työviikon jälkeen lasillisille ystävän kanssa!

Kirjoita hakukenttään “käärme” tai leopardi” löytääksesi kaikki eläinkuosiset helmet valikoimastamme!

Hillitty

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Jos et ole ihan varma, onko katseenvangitsevat eläinkuosit se oma juttu, lähde liikkeelle kuosillisesta asusteesta tai yksityiskohdasta. Näyttävät kengät antavat asuun ihan uutta asennetta!

Keväisiä kenkiä löydät avokkaat ja ballerinat -kategoriastamme.

Tyttömäinen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Leopardikuosi käy välillä pienellä hengähdystauolla muotimaailmasta, mutta tekee tasaisin väliajoin paluun vaatekaappeihimme. Leopardikuosia tuntuu löytyvän second handina vaikka millä mitalla; Rekin valikoimiin on jo alkuvuoden aikana tullut paljon ihania löytöjä kevääseen! Kannattaa myös tarkistaa vanhempien tai isovanhempien vaatevarastot, josko he olisivat säästelleet vanhoja helmiä.

Toimistolle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Talven jälkeen pukeutumisinspiraatio herää uudelleen. On ihanaa kokeilla taas hieman pirteämpiä yhdistelmiä ja leikitellä asuillaan. Kuoseja, kirkkaita värejä ja sirompia kenkiä! Tämä asu on persoonallinen, mutta silti toimistokelpoinen. Ainaisille farkkujen käyttäjille kuvioidut farkut ovat varma valinta!

Smart casual -henkisiä tuotteita löydät lisää #smartcasual-avainsanamme alta.

Toivottasti täältä löytyi hieman inspiraatiota lähenevän kevään pukeutumiseen. Aurinkoista kevään odotusta!

Toivottaa,

Nelly


Kuva 1: Toppi, hame, korkkarit, pikkulaukku

Kuva 2: Pusero, farkut, kengät, laukku

Kuva 3: Pusero, hame, kengät, laukku, kello

Kuva 4: Jakku, farkut, kengät, laukku