Second hand -joululahja on paitsi eettinen, ekologinen että nykypäivänä myös trendikäs valinta. Meidän Rekkiläisten, ympäristön sekä monen muunkin iloksi second hand -joululahjat ovat nousseet vuosi vuodelta yhä suositummiksi hankinnoiksi. Kokosin tähän blogitekstiin erilaisia lahjaideoita sekä -vinkkejä eri tyylisille lahjansaajille. Toivon, että tämä blogi inspiroi sinua!

Vinkki: Sopikaa esimerkiksi ystäväporukan tai perheen kesken, että jokainen ostaa tänä vuonna ainoastaan yhden lahjan. Arpokaa, kuka ostaa lahjan kenellekin!

Rennolle sporttailijalle

Aktiivinen liikkuja ilahtuu sekä urheiluun että vapaa-aikaan sopivasta collegepuserosta. Kaupastamme löydät rentoja, urheilulliseen tyyliin sopivia vaatteita tunnisteella #sporttinen.

Materiaali- ja merkkitietoiselle

Laatua ja esteettisyyttä rakastavalle lahjansaajalle paketin ulkonäkö on jo puoli lahjaa. Tyylikäs tuotelaatikko toimii lahjapakettina paperiin käärimisen sijaan. Lisää päälle esimerkiksi lahjanauhaa tai ruusuke ja kaunis paketti on valmis! Merinovilla, nahka sekä pellava ovat laadukkaita materiaaleja pukinkonttiin.

Kumppanille, veljelle tai isälle, jolla on jo kaikkea

Ajattomat, monikäyttöiset housut ovat loistovalinta pehmeään pakettiin. Valikoimastamme löydät runsaasti myös täysin käyttämättömiä tuotteita avainsanalla #hintalaputkiinni.

Suomalaisen designin ystävälle

Kauniit mekot ja tunikat ovat luottolahja kumppanille, siskolle tai ystävälle. Suomalaisessa designissa yhdistyvät laatu sekä ajattomuus. Kaikissa kuvan tuotteissa on myös yhä alkuperäiset tuotelaput kiinni! Niistä kaksi löytyy vielä varastostamme: Nanson pellavamekon löydät täältä, ja  Marimekon Sylviini-tunikan täältä. Kuvan vaatteet ovat malliltaan rennohkoja, joten oikean koon valitseminen on helpompaa. Tiesithän, että verkkokaupassamme on myös palautusmahdollisuus!100 % varma valinta on kuitenkin tottakai lahjakortti! Sellaisen voit hankkia valitsemallesi summalle täältä.

Jos vaatteen osto toiselle henkilölle tuntuu kuitenkin haastavalta, löytyy valikoimastamme paljon myös muunlaisia suomalaisia aarteita. Pehmeä huivi lämmittää lahjansaajaa kirjaimellisesti, kun taas monikäyttöinen pussukka taipuu niin iltalaukuksi kuin meikkien säilyttämiseenkin! Suomalaisia löytöjä voit hakea tunnisteella #finnishdesing.

Oletko sinä ostanut second hand lahjaa? Entäpä mitä itse tuumaisit, jos saisit sellaisen? Iloista joulunaikaa toivottaen,Andrea

Ps. Tästä pääset suoraan

Lue myös viime vuoden joululahjapostaus TÄSTÄ. Sieltä löydät myös vinkkejä ekologiseen paketointiin!