Täällä Rekkilässä järjestettiin viime syksynä upeat ja inspiroivat lookbook-kuvaukset. Kuvaustiimi sai aikaan huippuhyvää jälkeä, ja nyt mekin päästään oikein kunnolla fiilistelemään noita ajattomia ja supertyylikkäitä lookkeja! Koska verkkokaupastamme löytyy vain yksittäiskappaleita, näissäkin kuvauksissa käytetyt vaatteet löysivät uudet kodit pikavauhtia. Olenkin kolunnut kauppamme läpi teidän puolesta, ja koonnut postauksen tuotetärppejä lookbookkia kopioiden! 😉

Muistutuksena: jos haluat etsiä tietyn tyylisiä ja vaikkapa tietyn värisiä tuotteita, kannattaa hyödyntää hakutoimintoamme. Täältä pääset vilkaisemaan Oonan ohjeistuksen aiheeseen! Myös Inspiroidu-välilehti häshtägeineen on mainio tapa etsiskellä omaa silmää miellyttäviä aarteita.

Naisellisen räväkkä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Musta on aina tyylikäs. Nahkaisessa hameessa on sopivasti rouheutta materiaalin puolesta, mutta vaatekappaleena hame on naisellinen. Korot korostavat muotoja ja ainakin itselläni on aina hiukan itsevarmempi olo, kun vedän korkkarit jalkaani! Hillitty yläosa, joka on myös vaatekaapin kulmakiviä. Lisää olalle vain tilava laukku – ja olet valmis melkein mihin vaan: töihin, treffeille, teatteriin…

Siististi cool

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Klassinen, ruudullinen jakkupuku taipuu vaikka mihin! Porkkanamalliset housut ja hieman rennommin istuva jakku ovat tämän hetken juttu smart casual -lookeissa. Jos toimistolta täytyy kiiruhtaa after workeille, niin tästä kokonaisuudesta kannattaa napata pari niksiä!

Työpäivän jälkeen jakun alle vaihdetaan hihaton pusero kauluspaidan tilalle, kääräistään hihat ja kammataan tukka taakse. Valmista tuli!

Kurkkaa täältä smart casual -tyyliset tuotteet.

Mukavan muodikas

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kuten jo varmaan arvaattekin, tuo ikoninen Kenzon collegepaita ei kauaa varastomme hyllyllä ehtinyt odotella! Niitä aina silloin tällöin tupsahtelee valikoimaamme, mutta onneksi muitakin loistoyksilöitä löytyy. Collegepaitakin voi olla siisti, varsinkin kun sen yhdistää skarppiin takkiin ja ryhdikkääseen alaosaan. Valkoiset tennarit ovat muodissa vuodesta toiseen – varmasti koska ne raikastavat asun kuin asun ja tekevät kokonaisuudesta paljon keveämmän!

Tsekkaa Rekin jatkuvasti vaihtuva valikoima täältä.

Toivottavasti kuvat ja kokonaisuudet inspiroivat teitä yhtä paljon kuin minua! 🙂

Tyylikästä viikonloppua toivottaa,

Hanna


Kuva 1: Nahkahame, toppi, tyylikkäät korkokengät, nahkalaukku

Kuva 2: Väljä jakku, ruutuhousut, näyttävät korkonilkkurit, tyylikkäät aurinkolasit

Kuva 3: Rento collegepaita, perusfarkut, ajattomat loaferit, kimaltava takki