Ihanaa, että vielä saadaan nauttia kesästä! Vuodenajasta riippumatta tietyt elementit pitävät kuitenkin vaatekaapin perustuksia pystyssä. Järjestimme viime vuoden loppupuolella Rekin historian toiset Lookbook-kuvaukset, vaikka ajankohta olikin syksyinen, riittää lookeista inspiraatiota aivan joka sesonkiin!

Täältä pääset lukemaan vastaavan postauksen ensimmäisistä kuvauksistamme. 

Kollaasien tuotteiden linkit löytyvät jutun lopusta.

Beige

Beige ja sen kaveri, harmahtava greige ovat mustan ja valkoisen ohella helppoja “perusvärejä”. Beigestä löytyy valtavasti vivahteita, joten siksi se sopii monelle. Elenan asussa beiget housut saivat kaveriksi ohuen luonnonvalkoisen poolon. Poolokauluskin on sellainen elementti, joka sopii sulavasti yllättävän moneen vaatteeseen: toppiin, ohueen neuleeseen tai trikoopaitaan – joka vuodenajalle ja tilaisuudelle omansa!

Psst! Muistathan, että voit suodattaa tuotteita kaupastamme pelkästään värin mukaan! Kaikki beiget vaatteet löydät esimerkiksi täältä. Joukossa on muuten aivan ihania klassisia trenssejä – kannattaa vilkaista!

Farkut

Rekin farkkuasiantuntijaksi tituleerattu Jenni kirjoitti tovi sitten parikin postausta farkuista! Täältä pääset lukemaan niiden huollosta ja täältä etsimään itsellesi sopivinta mallia. 😊

Vilma sai kuvauksissamme jalkaansa sekä supervaaleaa että klassista sinistä denimiä. Koko naisten farkkuvalikoimaan pääset nopeiten tästä. Muista valita vielä oma kokosi ja painaa uudelleen sinistä suodata painiketta. 

Crazy pants!

Yksinkertainen yksivärinen yläosa, tukka ponnarille ja vähän hullummat housut jalkaan! 😉 Housuista saa myös ryhdikkään juhla-asun, varsinkin kun yhdistää kokonaisuuteen upeat korkkarit.

Itse olin ainakin pitkään “kaavoihini kangistunut”, enkä voinut kuvitella käyttäväni muita alaosia, kuin pillifarkkuja. Toki sellaiset edelleen vaatekaapistani löytyvät, mutta mielestäni asusta tulee mielenkiintoisempi, kun pääosassa onkin hauska alaosa. 

Löytyykö tästä kuvakavalkadista suosikkia? 😍 Saitko jotain vinkkejä tai inspiraatiota?

Hauskaa ja kaunista viikonloppua toivottaa,

Hanna


Kuvat: Mikko Ovaska

Meikit ja hiukset: Fanny Heinonen 

Kollaasi 1:  housut, poolo, jakku

Kollaasi 2: takki, farkut, tennarit, reppu

Kollaasi 3: vakosamettihousut, toppi, korkosandaletit