Vuosi 2019 on jo täysillä käynnissä, lupauksia ollaan lunastettu ja lisää keksitty. Uudet tuulet puhaltavat työpaikoilla ja harrastuspiireissä, illat ovat yhä melko pimeitä, vaikka aurinkoakin on nähty… On siis aika ladata akkuja hiihtoloman merkeissä!

Vielä on mainiosti aikaa tehdä ostokset lomareissuja silmälläpitäen, suuntautuvat ne sitten ulkomaille aurinkoa moikkaamaan, Lapin luontoa ihmettelemään tai vaikka pienelle kylpyläviikonlopulle.

Aktiivilomalle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Hiihtoloma on kuitenkin varsin monelle nimenomaan hiihtämisen, laskettelun ja muiden talviurheilulajien kulta-aikaa. Aiotko ottaa suunnaksi Lapin tunturit vai ehkäpä Alpit? Tässä asussa kelpaa nautiskella brunssia ennen päivän aktiviteetteja. Sporttinen ja mukava, mutta kuitenkin siisti.

Naisten urheiluvaatteita pääset selaamaan täältä ja miesten puolestaan täältä.

Kaupunkilomalle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ehkä urheilu ei ole niinkään juttusi, vaan haluat mieluummin matkustaa jonhonkin päin Eurooppaa hemmottelu- ja shoppailulomalle? Hyvät kengät nähtävyyksien kiertelyyn ja muista myös tilava laukku matkamuistoille ja muille ostoksille. Ulkomailta saa muuten mitä mainiointa pukeutumisinspiraatiota!

Naisten kenkiä pääset shoppailemaan täältä ja miesten kenkiä täältä.

Kaukomaille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Jos Eurooppa ei enää riitä, ja kaipaat kipeästi korkeampia lämpöasteita, mutta et loputtomien villapaitapäivien ja toppahousujen jälkeen keksi mitään päällepantavaa, saatat saada tästä asusta jotain ideoita.

Kauppamme kesäisiä vaatteita löydät ympäri vuoden #kesään alta.

Mökille tai ihan vaan kotisohvalle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Lomahan on aina loma, ja tärkeintä on muistaa rentoutua, pitää huolta itsestään ja nauttia olostaan, eikä aina tarvitse lähteä edes omaa kotisohvaa kauemmaksi. Hiihtolomalla on aika laittaa jakkupuvut naulakkoon ja vaihtaa mukavampaan ja lempeämpään asuun – ja silloin leggingsit ja neulemekot toimivat parhaiten!

Hyggeilyyn sopivat vaatteet löydät #mukava alta.

Oikein hyvää ja juuri sinun näköistäsi talvilomaa – missä ja milloin sitä vietätkään! 🙂

Terkuin,

Hanna


Kuva 1: Toppaliivi, collegepaita, pipo, tennarit

Kuva 2: Takki, toppi, farkut, kengät

Kuva 3: Paita, shortsit, sisätakki, aurinkolasit, sandaalit

Kuva 4: Neulemekko, leggingsit, tohvelit, panta