Siniset farkut, valkoinen t-paita ja tennarit on klassikko, mutta farkkuihin yhdistämällä erilaisia yläosia ja asusteita saat taiottua monenlaisia asuja. Tämän takia farkut ovatkin kestosuosikki vuodesta toiseen ja tänä päivänä farkuissa on runsaasti malleja mistä valita.

 

Suosi second handia

Yksien farkkujen valmistukseen kuluu reilu 10 000 litraa vettä, minkä takia kannattaa niidenkin kohdalla suosia second handia. Rekin valikoimasta löytyy yli 1000 hyväkuntoiset farkut, joista varmasti löytyy sopivaa tyyliä kaikille farkkujen ystäville.

 

Yhdistele rohkeasti tai käytä klassikoita! 

Korkeavyötäröiset mustat pillifarkut voit yhdistää esimerkiksi rennon kauluspaidan ja neuleen kanssa tai tunikan pariksi. Kylmemmillä ilmoilla mekko ja maiharit ovat oiva pari pillifarkuille. Pillifarkut ovat toki myös klassinen pari rennolle t-paidalle ja sandaaleille. Psst… kuvien tuotteet löydät jutun lopusta!

Kapeaa mallia on tullut haastamaan leveälahkeiset ja korkeavyötäröiset 70-lukua ihanasti henkivät farkut, joihin voi kesäksi yhdistää esimerkiksi cropatun topin tai kevyen puhvihihaisen puseron, isolierisen hatun ja kiilakorkoiset sandaletit.

Rennon arkilookin saat Mom Jeans -mallisilla farkuilla, joiden kanssa voit laittaa esimerkiksi ohuen pooloneuleen ja halutessasi tehdä asusta hieman skarpimman laittamalla lisäksi väljän jakun ja nahkanilkkurit.

Ja jos farkku on todella sun juttu, voit myös koota koko asun denimistä ja leikitellä farkun sävyillä esimerkiksi vaaleansinisellä farkkupaidalla ja tummansinisillä farkuilla tai pukea ylle kokonaan samaa sävyä. 😊

 

Me halutaan myös nähdä teidän farkkulookit, joten tägää meidät @rekkifi instassa ja esittele meille sun lemppari farkkukombo!

 

Vastuullisia ostoshetkiä toivottaa,
Marika


 

Kollaasien tuotteet:

1. Kengättoppifarkut

2. Collegepaitafarkutkengät

3. Paitakengät

4. Sisätakkifarkutkengät

5. Farkutkauluspaitakengätlippis

6. Farkutpaitakengät