Moikka vaan!

Ihana, ihana kesä se vaan vielä porskuttaa etiäppäin, mutta kohta karu fakta kesälomien päättymisestä ja töiden sekä koulun alkamisesta lävähtää jokaisen kasvoille. Sorvin ääreen palaamisessa on kuitenkin valoisiakin puolia, mitkä helpottavat vaaleanpunaisen kuplan puhjetessa maahan putoamista. Edessä on jälleen värikäs ruska, vanhat tutut töissä ja rutiineihin palaaminen. Rutiineihin kuuluu osalla parempi unirytmi ja toiselle ne tarkoittavat taas mahdollisuutta saada elämän ohjista jälleen kiinni. Meille Rekkilässä se kuitenkin tarkoittaa työvaatevalikoiman kartoittamista 😉 Nopein reitti tekemään toimistolle sopivia löytöjä on #smartcasual -avainsanan kautta.

Linkit kollaasien tuotteisiin löytyvät tuttuun tapaan postauksen lopusta.

Muutamalla simppelillä askeleella pääset hyvään alkuun back to work-fiiliksessä!

Kesä on ohi ja olet ehkä napannut jotain uutta asenteeseesi taikka tyyliisi koettujen seikkailujen myötä. Tyylisi saattaa siis olla kokenut muutoksia, jolloin vaatekaapin helmet eivät enää tunnu omilta. Mikä on syksysi agenda? Haluatko löytää sisäisen pomosi entistä skarpimmalla habituksella vai toivotko löytäväsi uusia hengenheimolaisia työporukastasi pukemalla puvunhousujen sijasta rennot revityt farkut?

Ulkoinen habituksesi voi vaikuttaa paljonkin päivän kulkuun. Skarppi jakku päällä ryhti suoristuu lähes automaattisesti, kun taas askellus muuttuu huomaamatta rennommaksi vaihtaessa korkokengät lenkkareihin. Tietyt tyylivalinnat kertovat sanattomasti myös arvoistasi, eli mitä haluat pukeutumisellasi viestittää. Itse vaihdan tyyliä lähes päivittäin 100% sporttiasuista suoriin housuihin ja se siinä juuri omassa tyylissä vasta hauskaa onkin, kun kukaan ei ole siitä tilivelvollinen muille. Kaikki riippuu sen hetken fiiliksestä päivän tapahtumia kohtaan. Tärkeää tapaamista varten on itsevarmempi olo vaatteissa, jotka passaavat sinulle täydellisesti ja mahdollisesti luovat vastapuolelle sanattomasti luotettavan vaikutuksen sinusta. 

Töissä on huomattavasti itsevarmempi ja mukavampi olla, kun valitset päällesi juuri ne sinun omat tyyitärpit. Mitkä ovat mielestäsi parhaat piirteet sinussa? Herättääkö joku tietty väri sinut eloon? Tai ehkä juuri eniten just sua on se luotto musta jakku – ja silloin, sitä pitää rokkaa 🤘🏼

Käytännöllisyys kunniaan. Vaikka viimeisen päälle skarppi kotelomekko herättäisikin sisäisen bisnesnaisesi, niin toimiston penkille kannattaa valita jotain mikä antaa myös hieman myöten. Simppeli trikoomekkokin voi herätä uuteen uskoon, kun siihen yhdistää muutaman näyttävämmän asusteen. 

Tyylivalintoja on hyvä myös harkita työpäivän sisällön mukaan. Esimerkiksi työpaikan sisäisissä tapahtumissa tyylisi edustaa sinua, mutta asiakaskohtaamisissa olet kasvot edustamallesi yritykselle. Selkeän pukukoodin puuttuminen saattaa olla samaan aikaan vapauttavaa, mutta edustustehtävissä jopa haastavaa. Kysymyksen noustessa esiin kannattaa kuitenkin aina konsultoida ensin esimiestä tai hr:ää, ennen kuin kukaan lähtee tapaamiseen flip flopeissa!

Aurinkoista loppukesää ja alkavaa syksyä just sulle 😍

Toivoo,

Tessa-Liina


Kollaasi 1: jakku, farkut, avokkaat

Kollaasi 2: paita, tennarit, laukku

Kollaasi 3: hame, laukku, pusero

Kollaasi 4: mekko