Kesä on jo kiirehtinyt siihen vaiheeseen, että pian on juhannusjuhlien ja -taikojen aika! Jos ohjelma ja sen mukainen asu on vielä kysymysmerkki, niin kannattaa jatkaa lukemista 😉

Juhannusfestareille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Viime viikon blogista löytyy kattava inspiraatiopostaus festarityyleistä, mutta tässäpä vielä yksi! 😉 Juhannus starttaa festarikesän oikein rytinällä, ja tässä asussa ainakin kelpaa karkeloida yöttömässä yössä! Kokonaisuudessa on ihanaa boheemia fiilistä, ja tämän kesän trendejä. Niistä muuten lisää tässä parin viikon takaisessa postauksessa.

Mökkijuhannus

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mökkeily on Suomen kesän parasta antia, ja sinnepä taidan itsekin suunnata juhannusta juhlimaan – satoi tai paistoi. Mökki on mitä mahtavin paikka järjestää juhlat tai olympialaiset, tai sitten vaan notkua laiturin nokassa kokkoa ihaillen. Muistathan myös saunavihdan ja juhannustaiat!

Cityjuhannus

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kuvan kokonaisuus sopisi hyvin myös vaikkapa puutarhajuhliin! Jos juhannuksen ohjelmassa on kuitenkin hienommat juhlat, kuten häät, kannattaa asuinspistä hakea täältä.

Ja hei! Kun teet tilauksen viimeistään sunnuntaina 16.6.2019, se ehtii juhannusjuhliisi.* Kesäisiä vaatteita juhannukseen löydät #kesään alta. 

Maagista kesää! 🙂

Terkuin,

Hanna

*Lähetämme viikonlopun aikana tehdyt tilaukset matkaan heti maanantaina. Emme kuitenkaan vastaa kuljetusyhtiöiden mahdollista viivästyksistä. 


Kuva 1: Takki, toppi, shortsit, koru, laukku, kengät

Kuva 2: Mekko, saappaat, huivi, aurinkolasit

Kuva 3: Mekko, koru, laukku, kengät