Heinäkuu on suosituin kesälomakuukausi, eikä suotta. Tuhansien järviemme vedet ovat lämpimiä, kaunis luonto vehreimmillään ja kaupungit kauneimmillaan. Viimevuosina niin minä kuin selvästi monet muutkin ovat alkaneet innostua kotimaanmatkailusta – löytyyhän täältä Suomesta ihan mahtavia reissukohteita! 

Tästä postauksesta löydät niin lomakohde- kuin asuvinkitkin roadtripillesi.

Helsinkiä pakoon Hankoon 

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tälle ihanalle kesäkaupungille on ihan oma biisikin! Hanko on Suomen eteläisin kaupunki, ja siellä on selvästi omanlainen rento tunnelmansa. Tuntuu, kuin olisi ulkomailla! 

Pellavainen mekko on ihanan viileä lämpimänä kesäpäivänä, kun kuljeskelee ensin hiekkarannalla ja aurinkoisilla kallioilla, ja sitten siirtyy putiikkikierrokselle. Suosittelen matalia kenkiä, joissa ei tarvitse pelätä nilkkansa puolesta.

Minä lähden Pohjois-Karjalaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Luontolomasta haaveilevalle löytyy valinnanvaraa. Yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto on Kolin kansallispuisto Lieksassa. Sieltä löytyy runsaasti retkeilyreittejä monentasoisille seikkailijoille ja upeat näköalat Pielisjärvelle. Jos liikunnallisempaan menoon sopivat vaatteet vielä puuttuvat, kannattaa kurkistaa meidän valikoimamme ennen kauppaan poikkeamista. 🙂 

Muista myös suuri juomapullo ja hyttysmyrkky!

Minä en lähde matkalle maailman ympäri – minä lähden Tampereelle 

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rekki on ylpeästi Manselainen! 

Vaikka rakas kotikaupunkimme onkin hiukan tietöiden runtelema, löytyy täältä paljon kivaa kesäpuuhaa: Pyynikin tai Viikinsaaren Kesäteatteri, Sara Hildénin taidemuseo tai Muumimuseo, useampikin legendaarinen tori ja tottakai Särkänniemen huvipuisto.

Siistissä asussa kelpaa tutustua museoihin ja poiketa vaikkapa drinkeillä kattoterassi Morossa. Kyseisen asuvalinnan väriyhdistelmä saattaa synnyttää myös jääkiekkoaiheisia keskusteluja. 😉 Kesäiset vaatteet reissuun löydät täältä ja koko valikoimaan pääset puolestaan täältä.

Mihin just sä lähtisit Suomessa reissuun, ja mitä pakkaisit mukaan? 🙂

Parasta kesää toivottaa,

Hanna


Kuva 1: Mekko, laukku, kengät, koru

Kuva 2: Takki, paita, trikoot, tennarit

Kuva 3: Mekko, laukku, korkkarit