Välillä meistä jokainen kokee hetkiä, jolloin kaikki vaatekaapista löytyvät vaatteet tuntuvat olevan yhteensopimattomia ja asujen kokoaminen muuttuu painajaismaiseksi kamppailuksi aikaa vastaan. Oletko jo huomannut meidän inspiraatio-kohdasta löytyvät hashtagit, jotka luokittelevat tuotteemme 14 erilaiseen kategoriaan? Jos et, niin tämän tekstin luettuasi olet taas asteen kokeneempi Rekki-shoppaaja! Hashtagien avulla pystyt rajaamaan tietynlaisen tyylin juuri sinun makusi mukaan, jolloin shoppailusta tulee huomattavasti vaivattomampaa! Halusin koota yhteen omat lempihashtagini; #smartcasual, #ajaton, #luottovaate ja #mukava. Niiden alta olen löytänyt itselleni täydellisiä kledjuja, jotka pelastavat juuri mainitut aamujen asukriisit. Kannattaa kurkata! <3

#SMARTCASUAL

Smart Casual on itselleni esimerkiksi juhliin pukukoodeista kaikkein vaikein, kun pyrin pukeutumaan joka päivä arkisin noudattaen enemmän tai vähemmän tätä pukukoodia. Siksi valitsin edustamaan smart casuaalia asun, mikä toimii täydellisesti arjessa; siinä yhdistyy mukavuus ja siisti look. Siinä kelpaa lompsia toimistolle, myyntityön pariin taikka kollegoiden kanssa after workeille! Jokainen asun vaatteista toimii vuodenympärisessä käytössä, jos esimerkiksi toimisto-lookkisi sijoittuu sisätiloihin. Smart casual rakentuukin yleensä niistä vaatekaapin peruspilareista, joihin voi aina luottaa. Valitsemalla simppelit luottovaatteet, tarvitset enää hyvän ryhdin ja pilkkeen silmäkulmaan ja se on vamonos!

Linkit kuvien tuotteisiin löydät postauksen lopusta. Ja toden totta – kaikki näistä löydöistä on tehty outlet-osastoltamme!

#AJATON #LUOTTOVAATE

Treffeille kannattaa pukea päälle jotain, missä on kaikista itsevarmin fiilis. Jotain mikä sopii juuri sinun makuusi ja missä sinulla on kaunis olo. Treffeille asukoodi on hyvä rakentaa juuri näiden tägien varaan, jotta vältyt viime hetken paniikeilta. Ajattomien luottovaatteiden materiaaleihin kannattaa panostaa, silloin omaksi suosikiksi muodostunut vaate saattaa hyvällä tsägällä säilyä käytössä monta vuotta! Tällaisen asun minä valitsisin treffeille lähtiessäni; simppeliä ja arjesta hieman poikkeavaa. Tähän asuun vielä näin tammikuussa lisäisin mustat sukkahousut sekä hyvin istuvan villakangastakin. Simppeli ja ajaton hame tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista, sillä se jos jokin pelastaa asukriisin ennen treffejä! Se myös sopii moneen erilaiseen muuhunkin tilanteeseen ja on helposti yhdistettävissä vaikka toimisto-lookiin! Kirsikkana kakun päällä lisättävä myös se, että onhan se myös näyttävä valinta yön pikkutunneille saakka jos meinaa deitit vähän venähtää! 😉

#MUKAVA

Kavereiden kanssa muutamalle tai rentoon leffahengailuun sopii rento look, missä voi huoletta herkutella ilman vaatteiden kiristämistä! Rento asuyhdistelmä syntyy maanläheisistä väreistä ja luonnonmateriaaleista, jotka yhdessä luovat pehmeän skarpin lookin mihin sitten menitkään. Ja todistetusti tämäkin asu nousee uusille leveleille pienellä silauksella lempparihuulipunaasi!

Inspiroivia löytöretkiä outlet-osastollemme!

Toivoo,

Tessa-Liina


Asu 1: Neule, housut, kengät

Asu 2: Pusero, kengät, hame, laukku, koru

Asu 3: Neule, housut, kengät