Heippa!

Vielä pari kuukautta sitten ei olisi uskonut, että kesällä päästään juhlimaan! On siis aika koota Rekin jo melko perinteinen juhla-asupostaus – kuinka ihanaa. 🙂 Viimekesäinen koko perheelle suunnatun asukoosten löydät täältä ja häävieraan vaate-etikettiä kertaillaan täällä.

Jos kalenteri näyttää juhlien osalta tyhjältä, miksipä et järjestäisi sellaisia itse? Puutarhajuhlat tai puistopiknik ystävien kesken takaa varmasti ihania kesämuistoja!

Puutarhajuhlat

Aloitetaan rennommilla pienen porukan juhlilla. Tämä asu on melko arkinen, mutta siinä on ihanaa kesätunnelmaa. Siksi se onkin täydellinen juuri puutarhajuhliin tai juhlabrunssille – lisää vain mieleisesi näyttävät korut ja viimeistele look matchaavalla poski- ja huulipunalla.

Linkit kaikkiin tuotteisiin löydät postauksen lopusta.

Häät

Kauppamme on täynnä toinen toistaan kauniimpia juhlamekkoja, ja koko juhlamekkokokoelmaa pääset selaamaan helpoiten täältä. Muista valita vasemmasta reunasta oma kokosi (ja mahdolliset muut kriteerit) ja klikata suodata-painiketta. Loin laajasta valikoimasta kaksi kokonaisuutta, joista toisessa on ideaa jo syksynkin juhliin.

Rippijuhlat

Rippijuhlat, valmistujaiset tai vaikka syntymäpäivät ovat yleensä häitä vapaamuotoisempia tilaisuuksia. Alla oleva kokonaisuus on mielestäni samaan aikaan persoonallisen räväkkä, mutta juhlava – vai mitä sanotte? 🙂 Sama mekko voisi hyvin soveltua arkeenkin tennareiden ja farkkutakin kanssa – ja monikäyttöiset vaatteethan ovat ihan parhaita. 

Löytyikö näistä asuista omaa lempparia tai asuinspiraatiota loppukesän karkeloihin? 🙂 

Juhliin sopivia vaatteita löydät helposti myös #juhlaan-teeman alta!

Ikimuistoisia kesähetkiä toivottaen,

Hanna


Kuva 1: mekko, kengät, laukku

Kuva 2: mekko, kengät, lompakko

Kuva 3: mekko, kengät, laukku

Kuva 4: mekko, kengät, laukku