Lahjojen antaminen on ihanaa! Toisinaan se tuottaa kuitenkin liian paljon päänvaivaa, lahjalistan kasvaessa ja ideoiden vähentyessä. Tämän postauksen tarkoitus on vähentää taakkaasi ja tarjota vaihtoehtoja tämän vuoden pukinkonttiin. Rekiltä löydät laadukkaita asusteita ja vaatteita, joilla ilahdutat niin ystävää kuin isääkin. Jos sinua epäilyttää vähänkäytettyjen lahjojen antaminen, kysy rohkeasti vastaanottajalta, mitä mieltä hän on. Joulun tavarapaljoudessa moni ilahtuu kestävästä lahjasta jopa enemmän uudesta!

Kotimaisen muodin ystävälle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ystävällesi, joka suosii suomalaista muotia, väriä ja kuviointia. Lahja ilahduttaa, kun se on persoonallisesti juuri vastaanottajansa näköinen. Esimerkiksi paitojen, puseroiden ja rentojen mekkojen koko on suhteellisen helppo saada osumaan oikeaan! Runsaan kokoelman kotimaista muotia löydät sivuiltamme kategoriasta #finnishdesign.

Vilukissalle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Onko mitään jouluisempaa kuin pehmeät paketit? Ne lupaavat aina hyvää ja näyttävät kuusen alla niin suloisilta, että käyvät koristeista. Kääri paperiin ihanan pehmeä neule tai huivi, jossa lähipiirisi vilukissa viihtyy koko lopputalven.

Lisää neuleita naisille löydät täältä ja miehille puolestaan täältä.

Merkkitietoiselle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Itselleen tulee harvemmin ostettua niitä vähän tyyriimpiä asusteita, joten niiden saaminen lahjaksi on aina enemmän kuin tervetullutta. Valitse läheisesi tyyliin sopiva laukku tai lompakko ja anna lahja, joka tulee varmasti olemaan käytössä pitkään ja jatkuvasti.

Naisten asusteita pääset selaamaan täältä ja miesten asusteet löydät tämän linkin takaa.

Tyylikkäälle pikkuveljelle

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tyylikkäällä kauluspaidalla on vaikea mennä vikaan. On kyse sitten veljestä, poikaystävästä tai parhaasta kaverista, kauluspaidalle on aina tarvetta. Jos paidan koko sattuu menemään vikaan ensiyrittämällä, ehdit palauttaa sen vielä joulun jälkeen, sillä tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Lahjansaaja voi vaikka valita sopivan tuotteen joulun jälkeen itse 🙂

Sille yhdelle, jolla on jo kaikkea?!

Kaikkien meidän joululahjalistasta löytyy vähintään yksi sellainen, jolle on mahdotonta ostaa lahjoja. Lahjakortti on huomaavainen lahja vaativammalle ystävälle. Pääset ostamaan lahjakortin täältä.

Toivottavasti inspiroiduit näistä vinkeistä!

Hyvää joulunodotusta toivottaen,

Sanni


Kuva 1: Tumma kauluspaita, pusero vihreällä kuviolla, keltakuvioinen trikoomekko, mustavalkoinen kauluspaita

Kuva 2: Viininpunainen neule, harmaa neuletakki, konjakin värinen neule

Kuva 3: Värikäs pussukka, beige pikkulaukku, ruskea lompakko, värikäs minilaukku, ruskea nahkalaukku

Kuva 4: Pilkullinen kauluspaita, vaalea kauluspaita, farkkupaita, harmaa kauluspaita