Ihanaa – syksyn tunnelma alkaa hiipiä lähemmäs ja lähemmäs! Minusta Suomessa asuminen ja sen myötä neljän vuodenajan kokeminen vuosittain on mahtavaa. Joka vuosi ruska saa aikaan ihailua ja ensimmäiset lumihiutaleet näyttävät maagisilta. Tuntuu kuin jotain taianomaista olisi tapahtumassa. Kesä on ainutlaatuista aikaa, mutta nyt on vuoro antaa tilaa syksyn rauhaisuudelle.

Vaikka päivisin on vielä lämmintä ja aurinkoista, aamuisin on aika kaivaa jo kevyet neuleet ja ohuet takit kaapista. Sateisina päivinä voi kääriytyä jo muhkeisiin huiveihin. Tähän postaukseen keräsin teille muutamia poimintoja Rekin valikoimista, syksyn mukavuudenhaluisuus sekä upeat syksyyn sopivat värisävyt mielessäni!

Ruskan väriloistoa

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vaikkei syksy vielä niin pitkällä olekaan, että saisimme nauttia eri sävyistä puiden lehdissä, voimme ammentaa niistä inspiraatiota asuihimme. Kirkkaat värit kilpailevat kauniisti syysauringon kanssa. Tähän aikaan vuodesta kevyt kerrospukeutuminen on asiasana. Aamulla syksyinen kirpeys jo tuntuu, mutta päivällä auringonsäteet lämmittävät vielä kesäisesti. Nappaa aamulla matkaan neuleen kaveriksi trendikäs farkkutakki. Takin voi kietoa rennosti vyötäisille päivän lämmetessä.

Voit käydä kurkkaamassa valikoimamme neuleita täältä. Huomaathan, että sivuvalikosta saat halutessasi suodatettua värit ruskan loistoon!

Raikkaat sadepäivät

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

En tiedä muista, mutta itse aloin jo kaipaamaan raikastavia sadepäiviä. Voi hyvällä omallatunnolla käpertyä isoon huppariin, laittaa villasukat jalkaan ja katsoa dokumentteja Netflixistä ilman, että aurinko pilkistelee syyllistävästi verhojen raosta. Vaihtoehtoisesti voi myös kaivaa kumisaappaat sekä sadetakin kaapista ja lähteä mustikkaan tai sienestämään! Syksyyn kuuluu ehdottomasti huoleton chillailu, saunaillat kynttilän valossa sekä ruuanlaitto pitkän kaavan kautta. Tälläisiin tilanteisiin on ihanaa pukeutua väljästi ja rennosti.

Täältä löydät valikoimamme mukavat collegehousut ja täältä ihanat hupparit sekä collegepaidat!

Piristävät asusteet

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Syksyn pukeutumiseen kuuluu ehdottomasti ihanat asusteet. Omasta mielestäni syksyn pukeutuminen on paljon monimuotoisempaa ja mielenkiintoisempaa kuin kesähelteillä – saa leikitellä kerrospukeutumisella ja lisätä asun loppusilaukseksi huivin, käsineet tai hatun. Syksy tuo mukanaan myös tummemmat sävyt.

Kurkkaa myös aina muodissa olevat trenssit Rekin valikoimasta!

Nauttikaa Suomen vuodenajoista ja niiden tuomista pukeutumismahdollisuuksista! <3

Rentouttavaa alkusyksyä toivottaa,

Nelly


Kuva 1: Neulepaita, farkut, laukku, kengät

Kuva 2: Huppari, collegehousut, tennarit

Kuva 3: Takki, huivi, farkut, kengät