Syksyn viimat puree nyt toden teolla ja ensilumikin on jo satanut lähes jokaiseen Suomen kolkkaan – lämmin takki on siis ehdoton varuste jokaiseen päivään! Rekin valikoimassa on mieletön määrä upeita takkeja, joten päätin kerätä tähän postaukseen muutaman ajattoman mallin, joiden tulisi löytyä jokaisen kaapista. Toivottavasti löydät näistä mieluisen mallin, jos lämmin takki on vielä hakusessa!

Tyylikkäästi arkeen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kevytuntuvatakki on ehdottomasti yksi monikäyttöisimpiä vaatekappaleita, sillä monet mallit toimivat niin siistimmässä, kuin sporttisemmassakin asussa. Untuvalle tyypillisten ominaisuuksien vuoksi takki on ihanan lämmin yllättävänkin kylmillä keleillä, mutta voipa sen vetäistä päälle jopa juhannuksena viilenevään iltaan.

Lisää valikoimamme untuvatakkeja löydät täältä.

Näyttävyyttä juhlaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kaupungilla liikkuessaan ei voi olla huomaamatta muhkeiden takkien kirjoa. Tämä trendi näkyy niin toppa- ja untuvatakeissa, karvatakeissa kuin turkiksissakin. Muhkea takki tuo näyttävyyttä asuun kuin asuun, ja toimii siis hyvin myös juhlalookissa!

Sporttia tyylillä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Arvaamattomiin loppusyksyn keleihin vaaditaan takilta ehdottomasti vedenpitävyyttä. Siisti, mutta sporttinen takki toimii niin pyöräilyssä, kävelylenkeillä kuin kaupungillakin. Kerrospukeutumista hyödyntämällä kevyt takki sopii myös moneen eri säähän!

Jos etsit tietyn mallista takkia, kannattaa hyödyntää sivun ylälaidasta löytyvää hakutoimintoa. Kirjoita hakukenttään esimerkiksi “villakangastakki” ja löydät helposti valikoimamme villakangastakkeja. Shoppailun helpottamiseksi kannattaa myös aina suodattaa oman koon, sekä mieluisan värin tai brändin mukaan!

Kaikki kauppamme naisten ulkotakit löydät täältä ja miesten takkeja voit puolestaan selata täältä.

Ihania takkilöytöjä toivottaa,

Inka


Kuva 1: Kevytuntsikka, housut, huivi, laukku

Kuva 2: Takki, mekko, korkokengät

Kuva 3: Ulkotakki, verkkatakki, farkut, tennarit