Mekkoja, mekkoja, mekkoja! Taidan olla Rekin virallinen mekko-bloggaaja, sillä muutama kuukausi takaperin kirjoittelin postauksen aiheen “Yksi mekko – monta tyyliä” ympärille ja kesän alussa kertailin hääetikettiä juhlamekkoasujen kera. 🙂 Tällä kertaa ajattelin koota mekkoinspiraatiota häshtägiemme avulla, luvassa siis asuja erilaisiin tyyleihin!

#boheemi

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Uusi, ihana hästägimme on #boheemi!

Boheemi tyyli on nyt in. Se on naisellisen pehmeä ja pukeutumistyylin lisäksi ulottuu myös kodinsisustukseen ja elämänasenteeseen. Yllä oleva asukokonaisuus sopii mielestäni melkein mihin vaan – mutta erityisesti kesäillan puistohengailuun tai kaupunkilomalle!

#räväkkä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

#räväkkä on rock-henkinen ja rohkea tyyli, joka kuitenkin soveltuu niin arkeen kuin juhlaankin. Vaikka räväkkä yhdistetäänkin usein tummiin sävyihin, voi mekko olla myös esimerkiksi kirkkaanpunainen tai eläinkuosilla varustettu!

#finnishdesign

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tämä ihana sinivalkoinen mekko on kotimaisen Jatulin. Samoin laukku on suomalaista designia. Tämä mekko yhdistettynä sähäköihin tennareihin on nappivalinta synttärijuhliin tai brunssille! 

Selaa lisää #finnishdesign tuotteita.

#persoonallinen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

#persoonallinen tyyli voi olla melkein minkälainen tahansa! Leikkisä, kokeileva ja värikäs.

Tällä asulla voisi viettää tavallista arkipäivää. Pirteät ja raikkaat värit ja metallinkiilto piristävät arkea ja työpäivää. Persoonalliseen tyyliin kuuluu myös hauskat kampaukset, miten olisi kaksi nutturaa päälaelle yhden sijaan? 😉

#sporttinen

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Sokerina pohjalla rento ja streetstyle-henkinen kokonaisuus.

Midimittainen helma ja matalat tennarit ovat mukavat päällä ja niissä on hyvä viilettää polkupyörällä ilman vilautusvaaraa! 😉 Tässä asussa kelpaisi polkaista vaikka kaupunkifestareille. #sporttinen

Hulmuavan hauskoja kesäpäiviä!

Toivoo,

Hanna


Kuva 1: Mekko, kengät, laukku, hattu

Kuva 2: Mekko, kengät, laukku, koru

Kuva 3: Mekko, kengät, laukku

Kuva 4: Mekko, kengät, laukku, vyö

Kuva 5: Mekko, kengät, pussukka, aurinkolasit