Kuuluvatko juhannussuunnitelmiisi mökkisaunan lämmitys ja muurinpohjalettujen paisto vaiko lavatanssit ystävien kanssa? Viime vuosina perinteiset juhannussuunnitelmat ovat saaneet rinnalleen modernimpia tapoja viettää keskikesän juhlaa. Jos vielä muutama vuosi sitten ihmiset virtasivat kaupungeista maaseudun rauhaan, vetävät uudet tapahtumat ihmisiä puoleensa myös kaupungeissa.  

Toivottavasti inspiroidut valitsemistani asukokonaisuuksista ja poimit kenties muutaman idean niin juhannuksen kuin muidenkin kesälomapäivien viettoon! 😉

Rauhalliseen mökkitunnelmaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Pitkät löylyt juhannussaunassa, pulahdus järveen ja kesän raikkailla mauilla täytetty ruokapöytä – kuulostaa hyvältä! Juhannus on erinomainen hetki kerätä perhe ja ystävät yhteen nauttimaan pitkästä kesäillasta ja hyvästä ruoasta.

Tekemistä vailla? Hauska vaihtoehto on järjestää leikkimieliset kesäolympialaiset perheen tai ystävien kesken. Lajeina hyviksi on todettu perinteinen Mölkky, Piirrä ja arvaa sekä letunpaisto.

Mökille osuvin valinta on asu, jossa yhdistyvät ajattomuus ja rentous. Raitapaita on ehdoton luottovalinta, joka sopii kivasti värikkään alaosan kanssa. Pilvettömästä taivaasta ja auringosta ei vielä ole takeita, mutta mukaan kannattaa myös pakata aurinkolaisit. Omat lempparit kaikista aurinkolasimalleista on ehottomasti clubmanit.

Tanssien pyörteisiin

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tekeekö mieli laittaa jalalla koreasti? Lavatanssit ovat monille perinteinen tapa viettää juhannusta. Mikä olisikaan sen ihanampaa kuin pukeutua kesäisen mekkoon, sujauttaa lempikengät jalkaan ja heittäytyä tanssin pyörteisiin! Tämän kesän kuuminta huutoa Rekin valikoimassa ovat olleet kukkakuosiset mekot. Lisää upeita mekkoja löytyy tämän linkin takaa! Mikä on sinun tämän kesän luottomekkosi?

Boheemisti kaupunkifestareille

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mikäli suunnitelmissasi ei ole kaupungista poistumista, kannattaa ehdottomasti kurkata oman kotikaupungin menovinkit juhannuksen viettoon. Helsingissä oiva valinta on suunnata Seurasaareen tai Hernesaaren rantaan nauttimaan illasta. Tampereelta menoa ja meininkiä löytyy Tullintorin alueelta Valtteri Festareiden merkeissä. Kaupunkifestareille ei ole pukukoodia, joten päälle kannattaa valita fiiliksen mukaan jotakin kaunista ja tyylikästä.  Boheemi kokonaisuus muodostuu pienistä yksityiskohdista ja pehmeistä väreistä. Pitkälahkeiset housut saavat kesäisen olemuksen, kun ne yhdistää sandaaleihin. Kuvan sandaalit ovat minimalistiset, mutta upeat!

Rennosti grillaten

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Mikäs sen parempaa kuin kerääntyä ystävien kanssa yhteen nyyttärimeinigillä. Varmista illan onnistuminen huolehtimalla seuraavat asiat kuntoon: riittävästi ruokaa, hyvän fiiliksen kesämusiikka ja rennot vaatteet. Farkkushortsien ympärille muodostuu simppeli asu sandaaleilla ja kevyellä puserolla. Haasta itsesi ja tee oma kukkaseppele kokonaisuuden kruunaamaan! Tästä klikkaamalla pääset selaamaan Rekin valikoiman kesäisiä tuotteita. 

Rentouttavaa, herkullisen ruoan ja hyvän seuran täytteistä juhannusta!

Terkuin,

Viivi


Kuva 1: Farkkutakki, raitapaita, shortsit, tennarit, aurinkolasit

Kuva 2: Mekko, sandaletit

Kuva 3: Pusero, housut, sandaalit, laukku, aurinkolasit

Kuva 4: Pusero, shortsit, sandaalit, aurinkolasit