Kuka muistaa ihastelleensa äitinsä valmistautumista ja mitä ihanampia vaatteita, joita hänen kaappinsa kätköistä löytyi? Voisinpa pukeutua kuin äiti! Taitaa äidillä olla samankaltainen fiilis kun näkee “mini minän” kasvavan ja pääsee pukeutumaan ihaniin, yhteensopiviin asukokonaisuuksiin. Aamulla voi yhdessä penkoa vaatekaappia ja miettiä mitä kivaa tänään keksittäisiin. Onko tiedossa rento päivä kotosalla puuhastellen, asioiden hoitamista kaupungilla vai kenties juhlat tulossa? Nappaa tästä inspiraatiota asukokonaisuuksiin, jotka ovat kuin luodut toisilleen.

Rento päivä kotosalla

Päivä kotona on yleensä täynnä puuhaa. Aamut kuluvat aamutoimissa, joista siirrytään rauhallisiin leikkeihin tai ulkoiluun. Päivän askareihin saattaa kuulua kaikkea aina pyykinpesusta majan rakentamiseen, joten mukavat ja joustavat vaatteet ovat tämän päivän must. ☺

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Asioille kaupunkiin

Pehmoiset neuleet ja lämpimät pipot tekevät syksystä yhden parhaista vuodenajoista pukeutumiseen! Kun on lämmin neule, voi päällystakki olla hieman kevyempi. Tässä asussa on mukava käppäillä kaupungilla ja ihmetellä maailman menoa.

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Juhlallisiin hetkiin

On aivan ihanaa, kun saa pukea päälle oikein kunnon prinsessamekon. Pitsinen materiaali yhdistää kivasti äidin ja tyttären juhlamekot ja asusteisiin voi hakea samoja sävyjä. Taiten tehty match! ☺

Kuvan tuotteet löytyvät jutun lopusta.

Tässä on vain mielikuvitus rajana! Rekiltä löytyy vaatteet rentoon menoon, juhlaan ja kaikkeen siltä väliltä. Millainen on teidän lempiyhdistelmä? Jos sellaista ei vielä ole muodostunut, niin käy kurkkaamassa Rekin valikoimasta.

Naisten valikoima >

Lasten valikoima >

 

Hauskoja pukeutumis hetkiä <3 Heidi

Kuvien tuotteet:

Kuva 1: Lapsi: Paita, housut,kengät / Äiti: Paita, legginsit, kengät

Kuva 2: Lapsi: Neule, pipo, farkut, kengät / Äiti: Neule, housut, pipo, nilkkurit

Kuva 3: Lapsi: Mekko, juhlakengät, laukku / Äiti: Mekko, olkalaukku, korkokengät, koru