Aurinko lämmittää ja asfaltti alkaa vihdoin pikottaa lumen alta, se tarkoittaa, että kevät on tuloillaan kovaa vauhtia! Sen myötä ainakin minä haluan pukea päälleni hieman värikkäämpiä, vaaleampia ja kevyempiä vaatteita. Tästä inspiroituneena keräsin tähän postaukseen muutamia omia kevään suosikkejani sekä tämän kevään trendikkäitä kuoseja ja värejä Rekin valikoimasta.

Raita

Klassinen raita toimii aina! Oma lempparini on ehdottomasti valkoinen pohja, jossa on tummansinisiä raitoja. Raidat sopivat niin t-paitoihin kuin siisteihin sifonkipuseroihin. Raidalliseen yläosaan on helppo yhdistää erilaisia alaosia. Näyttävät kultaiset ballerinat ja laadukas laukku kruunaavat klassisen tyylikkään asun. Kevään ehdoton hankinta onkin siis raitapaita, jollei sellaista vielä kaapista löydy! Tämän linkin takaa löydät Rekin laadukkaan puserovalikoiman.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kukat

Tänä keväänä kukkakuvioiset vaatteet ovat ehdottomasti in. Kukkia näkyy niin sifonkipaidoissa kuin brodeerattuna farkuissa ja farkkutakeissa. Valitsin kuvan asuun muuten hyvin hillittyjä vaatekappaleita, jotta värikäs kukkapaita pääsee oikeuksiinsa. Tämä asu sopii täydellisesti vaikkapa treffeille kahvilaan tai terassille. Olen itsekin täysin hurahtanut kukkiin tänä keväänä, ja omasta kaapistani löytyykin niin paitaa kuin farkkuja kukkakuosilla.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vaaleanpunainen

Yksi tämän kevään trendiväreistä on ehdottomasti puuterinen roosa. Sitä on näkynyt paljon niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Tässä asussa hempeä vaaleanpunainen pusero on yhdistetty vaaleisiin farkkuihin ja ihaniin raidallisiin loafereihin. Tämä on mukava ja tyylikäs asu moniin kevään menoihin!

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vaalea denim

Kevään tullen on myös aika kaivaa esiin vaaleat luottofarkut kaapin perukoilta. Jo pitkään muodissa olleet sporttiset citytennarit ovat nappivalinta vaaleiden farkkujen kanssa. Myöskin revityt farkut sopisivat tähän asuun erinomaisesti. Ilmojen lämmetessä on ihana kääräistä farkkujen lahkeet, jotta nilkat jäävät paljaaksi. Tästä klikkaamalla pääset suoraan shoppailemaan Rekin laajaan farkkuvalikoimaan. Värikkäiden kenkien ja farkkujen kaveriksi sopii vaikkapa ihan tavallinen t-paita ja aurinkolasit, jotka kruunaavat minkä tahansa keväisen asun. Tämä luottoyhdistelmä on kiireisten aamujen pelastus!

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Muista käydä tsekkaamassa myös kevättakkeja Rekin valikoimasta!

Ihania shoppailuhetkiä!

Terkuin,

Kira


Kuva 1: Pusero, housut, laukku, kengät, aurinkolasit

Kuva 2: Toppi, housut, laukku, kaulakoru, trenssi, kengät

Kuva 3: Pusero, farkut, kengät, kello, laukku

Kuva 4: Paita, farkut, kengät, aurinkolasit