Lämmön ja auringon saavuttua ei haluakaan työpäivän jälkeen käpertyä sohvannurkkaan, vaan lähteä nauttimaan Suomen kesästä. Afterworkit on mahtava tapa viettää rennommin aikaa työkavereiden kanssa tai tavata ystäviä, joiden seurasta tulee nautittua aivan liian vähän arjen kiireiden keskellä. Ja voihan afterworkeille lähteä yksinkin, nappaa vain mukaasi hyvä lehti tai kirja, ja nauti omasta ajasta.

Aurinko innoitti myös minut keräämään asuja, jotka toimivat koko päivän aina toimistolta afterworkeille. Nämä asut on myös helppo napata matkaan iltapäivää varten, jos töissä on käytössä työasu!

Valloittavaa vaaleanpunaista

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Lämpimillä keleillä keveät ja väljemmät vaatteet ovat täydellinen valinta toimistolle. Jakku tuo asuun ryhtiä ja lämmittää hyvin ilmastoidussa toimistossa. Työpäivän jälkeen voikin heittää jakun laukkuun ja suunnata terassille nauttimaan iltapäivän auringosta!

Lisää jakkuja ja sisätakkeja löydät tämän linkin takaa.

Kesän ehdoton must have

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kukkakuosi on tämän kesän ehdoton must have, jota näkyy niin paidoissa, housuissa kuin takeissakin. Se on myös omiaan tuomaan eloisuutta hillitympään työpukeutumiseen. Jos ei viihdy koko päivää koroissa, voi asun kruunata viimeistään afterworkeille siirryttäessä vetämällä värikkäät korkokengät jalkaan!

Kaikki Rekin valikoiman korkokengät löydät tätä linkkiä seuraamalla.

Mekko ei petä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Helteisenä perjantaina nappivalinta työasuksi on siisti, mutta viileä mekko. Aamulla kannattaa muistaa napata mukaan pikkulaukku, sillä työpäivän jälkeen voi jättää läppärin toimistolle ja suunnata afterworkeille pelkän pikkulaukun turvin. Mekko on toimiva valinta myös silloin, jos epäilee, että afterit saattaa venähtää yön pikkutunneille asti.

Toivottavasti näistä asuista löytyi inspiraatiota niin kesän työpukeutumiseen kuin afterworkeillekin! 🙂 Olemme suodattaneet valkoimastamme kesäisiä löytöjä, joita pääset selaamaan tätä linkkiä klikkaamalla.

Upeita kesäpäiviä toivottaen,

Inka


Kuva 1: Takki, paita, housut, ballerinat, kaulakoru

Kuva 2: Jakku, toppi, housut, korkokengät, aurinkolasit

Kuva 3: Mekko, laukku, kengät