Tänään jatketaan rekkiläisten tyylejä käsittelevän postaussarjan parissa ja vuorossa on tällä kertaa meikä, elikkäs Mira. Minulle pukeutuminen on keino ilmentää omaa persoonaani, mutta lisäksi haluan vaatteiden olevan laadukkaita, riittävän ajattomia ja mukavia. Pyrin ostamaan mahdollisimman vähän vaatteita uutena, mikä tuo shoppailuun oman haasteensa, mutta mahdollistaa samalla laadukkaiden ja persoonallisten aarteiden löytämisen. Jos vaate on käytettynäkin vielä hyväkuntoinen, voi sen luottaa säilyvän hyvänä myös jatkossa.

Arjen pelastajat

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Boyfriend-malliset farkut ja rento collegepaita ovat kiireisen arkiaamun pelastus! Ilmestyn töihin tämänkaltaisessa kokonaisuudessa harva se päivä, jos asun miettimiselle ei jää minuuttia enempää aikaa. Hattu pelastaa huonon hiuspäivän ja mukavat tennarit ovat ehdoton valinta, jos viettää paljon aikaa jaloillaan. Kotimaiset Karhut ovat liioittelematta yksi mukavimpia kenkäpareja, joita kaapistani löytyy!

Omia arjen pelastajia voit etsiä täältä.

Laadukkaat luottovaatteet

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Haluan löytää arkipukeutumiseeni vaatteita, jotka kestävät aikaa niin laatunsa kuin tyylinsä puolesta. Laadukkaat kauluspaidat, hyvistä materiaaleista valmistetut neuletakit ja siistit farkut ovat pettämättömiä luottovaatteita päivittäiseen käyttöön. Erilaiset kuosit tuovat muuten ajattomiin vaatteisiin hieman jotain ekstraa ja lisäävät asuun mielenkiintoa. Kenkiä ja laukkua vaihtamalla tästäkin kokonaisuudesta saa muutettua heti astetta rennomman tai siistimmän näköisen, riippuen siitä olenko lähdössä töiden jälkeen leffaan vai ravintolaan.

Tämän linkin takaa voit tehdä lisää laadukkaita löytöjä.

Särmää perjantai-iltaan

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Perjantai-illasta on aika vaihtaa vapaalle ja tämä saa näkyä myös vaatetuksessa. Kaiken rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että arkena en aina jaksa panostaa ja valitsen herkästi sen mukavan luottovaatteen. Mutta tämän vastapainoksi viikonloppuna on hauska tälläytyä oikein kunnolla, pukea päälle joku persoonallinen mekko ja lähteä katsomaan lemppari bändin keikkaa kavereiden kanssa!

Perjantai-illan bileasun voit löytää täältä.

Värikäs vaihtoehto

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tähän melko intuitiivisesti syntyneeseen kokonaisuuteen onnistuin löytämään kaikki omat lempparini tämän syksyn varalle! Topista löytyy vuodesta toiseen ihastuttavaa sinapinkeltaista sävyä, jonka kanssa näyttävä pronssinen Kalevalan kaulakoru sopii täydellisesti yhteen. Samettinen ja tummalla kukkakuosilla varustettu hame tuo asuun sopivan ripauksen persoonallisuutta ja ajattomat nahkanilkkurit viimeistelevät kokonaisuuden. Tämä värimaailma on omiaan syksyyn, mutta toimisi hyvin myös muina vuodenaikoina!

Olipas hauskaa päästä esittelemään omaa tyyliä, toivottavasti myös te innostuitte näistä asuista! 🙂

Syysterkuin,

Mira


Kuva 1: Collegepaita, farkut, lakki, kengät

Kuva 2: Paita, neule, farkut, kengät, laukku

Kuva 3: Mekko, takki, vyö, kengät

Kuva 4: Toppi, hame, koru, nilkkurit