Rekkiläisten tyylit on yksi suosikkipostaussarjani täällä meidän blogissamme! Porukkamme koostuu samaan aikaan hyvin samanlaisista, mutta silti erilaisista tyypeistä ja tyyleistä. Siksi olenkin innolla odottanut, että pääsen tekemään katsausta omaan tyyliini ja samalla esittelemään sitä teille.

Tyylini on seilannut laidasta laitaan. Pikkutyttönä tykkäsin samaan aikaan lippalakeista ja prinsessamekoista, sitten oli all-pink -vaihe. Yläasteella halusin lähteä rockimpaan suuntaan, mutta lopulta suurimman osan teini-iästäni kuljin supervärikkäisiä, ja ehkä vähän huonosti istuvissa, vaatteissa. Aikuisiän kynnyksellä elin kukkais- ja pitsivaihetta – näitä elementtejä oli kyllästymiseen asti. Nyt onkin hauska analysoida eri vaiheita ja huomata, että nykyisessä vaatekaapissani onkin jotain pieniä ripauksia menneiltä aikakausilta.

Boheemin tyttömäinen smart-casual voisi olla käypä määritelmä sille, minkälaiseksi tyylini on vuosien kuluessa asettunut. Suosin laatua, monikäyttöisyyttä ja jotain piristäviä elementtejä esimerkiksi värien tai printtien muodossa.

Boheemia tyttömäisyyttä

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä asu on näistä kokonaisuuksista ehdoton suosikkini, ja pukisin sen mielelläni päälle vaikka joka päivä! Tähän lookkiin lisäisin myös kivat korvakorut ja rennon nutturan.

Lisää valikoimamme mekkoja voit selata täältä.

Rento smart casual

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tässä asussa yhdistyvät laadukkaat materiaalit (puuvillaa, villaa ja nahkaa) ja mukavuus. Siinä on itsevarmuutta ja rentoutta, ja sen osat ovat helposti yhdisteltävissä myös toisenlaisiin tyyleihin. Punainen kynsilakka olisi vielä piste iin päälle!

Vaatteita voi suodattaa helposti avainsanoilla. Siistejä vaatteita löytyy vaikkapa #smartcasual.

Rennot farkut ja kauluspaita

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Silloin, kun en oikein keksi mitä pukisin päälle, farkut ja raidallinen pusero pelastavat tilanteen! Tässä luottoasussa voisin viilettää niin töissä (matalammissa kengissä tosin!) tai kevään ensimmäiselle terassireissulle.

Hillitty väripilkku

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Jos kävisi niin iloisesti, että kevään aikana sattuisi tipahtamaan juhlakutsu postiluukusta, valitsisin todennäköisesti jotain tämänkaltaista ylleni. Se ei herättäisi liikaa huomiota, mutta olisi kuitenkin sopivan näyttävä ja siispä oma suosikkivalintani #juhlaan

Mukavaa kevättä takatalvesta huolimatta! 🙂

Tyyliterkuin,

Hanna


Kuva 1: Mekko, koru, nilkkurit, laukku

Kuva 2: Neule, housut, kengät, laukku, koru

Kuva 3: Pusero, farkut, kengät, laukku

Kuva 4: Mekko, korkkarit, laukku