Nyt pääsee meikäläinenkin, eli Anni, menettämään blogin kirjoitusneitsyyden, sillä olen Rekkiläisten tyylit -sarjan seuraava uhri! Italiassa 15 vuotta asuneena ja puvustaja-äitini tyttärenä olen kasvanut ympäristössä, jossa vaatteita arvostetaan ja muotitrendejä pidetään tiukasti silmällä. Milanon kuumimmat uutuudet eivät kuitenkaan minua aina villinneet, vaan nuorena tuli totta kai pukeuduttua kaikkeen lökäpöksyistä värikkäisiin jeggingseihin. Erikoisilta tyylikokeiluilta ei näköjään säästy kukaan.

Nykyään valitsen päällepantavaa mukavuus ensin -periaatteella, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että suuri osa vaatekaappini sisällöstä on kooltaan minulle liian isoja. En kuvailisi tyyliäni kovinkaan naiselliseksi, sillä hupparit olen hamstrannut omaan käyttööni poikaystäväni vaatepinoista. Kavereideni ja äitini pinot eivät myöskään ole minulta turvassa, sillä tasaisin väliajoin käyn niitäkin tutkiskelemassa. Mageimmat löytöni teen kuitenkin kirppareilta tai meiltä Rekiltä. Käy sinäkin kurkkaamassa mitä ainutlaatuisia aarteita meiltä löytyy tästä!

Blehat päälle ja menoks

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Aamuisin töihin lähtiessäni valitsen rennot, sporttisemmat vaatteet, joissa on helppo ja hyvä liikkua. Simppeli trikoopaita, väljä huppari ja pehmeät collegehousut ovat luottovalintojani. Eteiseni on turhankin täynnä tummia perus tennareita, joista tielleni ensimmäiseksi osuneet päätyvät jalkaan. Koska maailmahan näyttää paremmalta aurinkolasit päässä, nappaan ne nopeasti vielä reppuun ja sitten olen valmis kohtaamaan päivän velvollisuudet!

Kruunu ranteeseen ja menoks

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Iltapäiväisin töistä kaupungille suunnatessani on aika vaihtaa joustavuudeltaan astetta jäykempiin, mutta rennon istuvuuden säilyttäviin vaatteisiin. Olen täysin hurahtanut mom jeans -tyylisiin farkkuihin, joita kaapistani löytyy useammat. Niitä tykkään yhdistellä bomber tai army -henkisten takkien kanssa. Koruja en juurikaan käytä, mutta kellon voi ranteestani kyllä bongata!

Bootsit jalkaan ja menoks

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Lauantai-iltaan menneessä olen jo innoissani koonnut useamman potentiaalisen, arkista siistimmän asukombinaation. Vaikka huolettomat housut ovat minulle ykkösjuttu, mielenkiintoiset paitamekot saavat pääni kääntymään. Näissä suosin näyttävää kuviointia, suoraa mallia ja polvimittaa. Sporttisten tennareiden seasta käyn vielä poimimassa värikkäämmät kangaskengät tai näyttävämmät nilkkurit. Niiden ulkoiluttamista olenkin jo odottanut koko viikon!

Muista suosia joustavia kankaita ja pitää taukoa tiukemmista malleista, jos omat vaatteet alkavat tuntua tukalilta, etenkin kuumempina päivinä. Esimerkiksi täältä löydät mukavia, sporttisia, mutta arkeen sopivia vaihtoehtoja!

Terkuin,

Anni


Kuva 1: College, leggingsit, tennarit, aurinkolasit

Kuva 2: Takki, farkut, tennarit, kello

Kuva 3: Mekko, laukku, nilkkurit