Nykyään second hand -shoppailu on huomattavasti helpompaa, kuin jopa vain muutamia vuosia sitten. Kirpputorien ja vintageliikkeiden lisäksi käytettyjä vaatteita myyvät nettikaupat lisääntyvät päivä päivältä. Second handina tehdyt löydöt tuntuvat paljon erityisemmiltä, kuin uuden ostaminen. On ihanaa miettiä, millainen tarina kullakin löydöllä on ja kuinka tarina tulee jatkumaan omissa seikkailuissa!

Tässä postauksessa esittelemme muutaman Rekkiläisen voimin omia lempparilöytöjä, joita on tullut tehtyä Rekiltä, kirppareilta tai muista second handia myyvistä liikkeistä. Haluamme myös inspiroitua teidän lempparilöydöistä! Postauksen lopusta löydät ohjeet kilpailuun, johon voi osallistua meidän instagramissa @rekkistyle <3

Nelly

Oma ehdoton lempilöytöni second handina on tämä vintagen oloinen nahkareppu. Rakkauttani tähän löytöön lisää se, kun tiedän repulla olevan paljon historiaa. Etsin tämän kaltaista pitkään kirppareilta, kunnes se tuli Rekillä vastaan kuin kohtalon saattelemana. Rekiltä olen myös ostanut kuvissa näkyvän Marimekon Unikko-paidan. Kuten reppukin, löytö on laadukas ja ajaton. Rakastan koota asuni melko yksinkertaisten lempivaatteiden ympärille. Kuvissa näkyvän farkkutakin olen ostanut useampi vuosi sitten kirpputorilta ja se jatkaa edelleen voittokulkuaan lempikesätakkinani. Ei ole farkkutakkia voittanutta!

Oona

Hankin lähestulkoon kaikki vaatteeni nykyään käytettynä – second handina vain sattuu löytymään aivan samat asiat, jotka muutoin tulisi hankittua uutena. Lempparilöytöni on ehdottomasti tämä suloinen hame, jonka löysin viime kesänä UFFilta. Tätä on tullut yhdistettyä ties minkä kanssa, arkeen ja juhlaan. T-paita puolestaan oli jäänyt ystävällä tarpeettomaksi, joten se sai minulta uuden kodin. Reppu löytyi täältä Rekiltä. Tämä on niiiiin laadukkaan tuntuinen ja hyvä selässä, etten oikein voi käsittää materiaalin olevan ihan aikuisten oikeasti keinonahkaa. Todellinen luottolöytö! Farkkutakki on ollut käytössä jo vuosia, sen taisin löytää aikoinaan kirpputorilta parilla eurolla.

Mira

Rekin valikoimista on tullut löydettyä useampikin laadukas ja persoonallinen takki, joista ehdoton lempparini on kuvissa näkyvä pitkä Miss Selfridgen nahkatakki. Takki on aitoa mokkanahkaa ja tyyliltään se on aivan täydellinen kombo persoonallisuutta ja ajattomuutta. Tänäkin keväänä odotin kelien lämpenemistä sydän sykkyrällä ihan vain siksi, että saisin tämän takin taas käyttöön!

Kuvissa näkyvä pusero on peräisin lontoolaisesta vintageliikkeestä. Se on yhä kuin uusi, vaikka sillä on varmasti jo vuosia takana. Malli on klassinen, mutta vintagehenkinen kuosi lisää näyttävyyttä. Lisäksi tämän puseron tapauksessa on hauska huomata muodin kiertokulku, sillä tämän tyyliset kuosit ovat juuri nyt trendikkäitä! Myös nahkainen satulalaukku on vintagelöytö pienestä berliiniläisestä putiikista. Puseron tavoin tästä näkee, että laukulla on useita vuosia paitsi takana, niin varmasti myös edessä! Nahka on täydellisen patinoitunutta ja silti edelleen hyväkuntoista ja pehmeää. Aivan täydellisen boheemi aarre.

Ohjeet kilpailuun:

  1. Seuraa meitä instagramissa @rekkistyle
  2. Ota kuva instastoryyn lempi second hand -löydöstäsi ja tägää meidät!
  3. Jaamme kuvianne Rekin instastoryyn ja arvomme kaikkien osallistujien kesken 2 kpl 40 euron lahjakorttia verkkokauppaan
  4. Osallistumisaika on 26.4. – 3.5.2019

Lue tästä kilpailun säännöt

Upeita second hand -löytöjä Rekin valikoimasta pääset tekemään täältä.

Onnea kilpailuun! <3

– Nelly