Nyt voit sijoittaa kestävämpään tulevaisuuteen!

Rekin osakeanti on auki, ja nyt myös sinä voit olla mukana Rekin matkassa muuttamassa vaatekulutusta kestävämpään suuntaan.

Rekin tavoitteena on pidentää vaatteiden elinkaarta, inspiroida kestävämpään shoppailuun ja tarjota parempi vaihtoehto uuden ostamiselle. Haemme rahoitusta kansainvälistymisen lisäksi kehittääksemme IT- sekä logistiikkaratkaisumme kansainvälisesti skaalautuviksi.

Haluamme hioa palvelumme entistä ensiluokkaisemmaksi ja olla suunnannäyttäjänä nopeasti kasvavalla 2nd hand -alalla.

Second hand -markkina sekä Suomessa että Euroopassa on kovassa kasvussa, Rekin ylpeydellä työhönsä suhtautuva tiimi puhkuu intoa ja rakkaudella kehitetty bisneskonsepti on toimiva yhdistelmä asiakaslähtöisyyttä sekä kestäviä arvoja.

Kiinnostuitko? Mukaan Rekin menestystarinaan pääset minimisijoituksella, jonka suuruus on 304,64 €. Alta löydät yksinkertaiset ohjeet, kuinka voit tehdä sijoituksen

Näin teet sijoituksen:

  • Rekisteröidy sijoittajaksi osoitteessa Invesdor.com
  • Varaa hetki aikaa sijoittajakyselyn täyttämiseen
  • Tutustu Rekin sijoitus- ja taustatietoihin osoitteessa Invesdor.com/rekki ja tee päätös haluatko sijoittaa Rekin liiketoimintaan
  • Klikkaa ”Sijoita nyt” ja seuraa ohjeita
  • Maksa sijoituksesi pankkitunnuksilla, maksukorteilla, PayPalilla tai laskulla

 

Kysymyksiä sijoittamiseen liittyen? Lähetä viesti Invesdorin sijoittajafoorumin kautta, niin me tai Invesdorin henkilökunta vastaamme sinulle pikaisesti!

Kysymyksiä Rekkiin liittyen?
Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@rekki.fi, niin jutellaan lisää!

Sijoita kestävämpään tulevaisuuteen täällä!