Ihanaa, että olet löytänyt Rekin ja päättänyt antaa käyttämättömäksi jääneille vaatteillesi uuden elämän!

Rekille tulee viikottain suuri määrä vaatepaketteja myyntiin ja niiden avaaminen on aina hirmu jännittävää. Näiden laatukriteerien avulla voit tarkistaa vaatteiden kunnon ennen niiden lähettämistä Rekille. Sen avulla varmistat, että vaatteesi hyväksytään myyntiin ja saat vaatteillesi parhaimman hinnan. Samalla helpotat myös meidän hommaa 😉

1. Oikeanlainen tuote

Rekille voi lähettää naisten, miesten ja lasten sisä- ja ulkovaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja ja muita asusteita.

Otamme vastaan vaatteita sesongeittain seuraavasti:
Maaliskuu – heinäkuu: kevät- ja kesäkauden vaatteet.
Elokuu – helmikuu: syys- ja talvikauden vaatteet.

Emme ota vastaan:
– korvakoruja
– alusvaatteita
– sukkia
– sukkahousuja
– yöasuja
– uima-asuja
– itse tehtyjä vaatteita

2. Brändi eli vaatemerkki

Tuotteiden tulee edustaa laadultaan tai merkiltään brändilistamme merkkejä. Otamme vastaan myös listan ulkopuolisia laatumerkkejä. Katso listasta myös mitä merkkejä emme ota vastaan. Vaatteen merkki tulee näkyä vaatteessa jotenkin; pesulapussa, niskassa tai vaikka printissä. Valitettavasti emme voi hyväksyä vaatteita, joista ei löydy brändimerkintää.

3. Ajankohtaisuus ja myyvyys

Valitsemme Rekin valikoimaan ajankohtaisia ja aikaa kestäviä ”ajattomia” tuotteita, jotka sopivat nykyhetken trendeihin ja joilla uskomme olevan kysyntää. Klassikkovaatteet, kuten vaikka Marimekon Jokapoika-paita tai Leviksen farkut ovat kestosuosikkeja, jotka myyvät varmasti vuodesta toiseen. Huonoiten aikaa ovat kestäneet naisten ja miesten bisnesvaatteet sekä juhlavaatteet. Haluamme varmistaa, että valikoimamme vaatteet ovat aina laadukkaita ja tyylikkäitä!

4. Tummentumat, tahrat ja tuoksut

Olemme Rekillä aivan supertarkkoja tahrojen ja tuoksujen suhteen, koska haluamme, että myymämme tuotteet ovat putipuhtaita. Tarkista siis ainakin vaatteiden kainalot, helmat, hihansuut, kaulukset ja lahkeet. Luonnonvalolla bongaat mahdolliset tahrat parhaiten. Varmista myöskin, ettei vaatteissa ole voimakkaita tuoksuja (pesuaine, parfyymi, eläimet). Emme voi ottaa vastaan lähetyksiä, joiden sisällön epäilemme vahingoittavan muita varastomme tuotteita (home, tuholaiset).

5. Napit ja vetoketjut

Mikäli tuotteissasi on nappeja, neppareita tai hakasia, niin tarkasta, että ne ovat suljettu. Samalla tulee myös käytyä läpi nappien ja vetoketjujen kunto ja toimivuus. Emme voi ottaa vastaan tuotteita, joiden napit ovat löysällä tai hakaset irtoamassa.

6. Reiät ja ratkeamat

Katso, että takin tai jakun sisävuori on ehjä. Yleisin paikka, josta ratkeaman löytää jakussa tai puserossa, on kainalo tai takasauma. Reikiä voi ilmestyä vaatteissa melkein mihin vain ja useimmiten ne jää käytössä huomaamatta. Tsekkaa siis neuleiden hihansuut ja helmat huolella ja huomioi samalla myös mahdolliset purkaumat.

7. Muokatut vaatteet

Joskus uusia vaatteita pitää hieman muokata ja tuunailla, jotta ne istuvat paremmin. Valitettavasti emme kuitenkaan voi myydä tuotteita, joita on itse jälkikäteen kavennettu tai lyhennetty. Emme myöskään ota vastaan räätälöityjä vaatteita.

8. Nukka ja karva

Haluamme, että valikoimassamme on tuotteita, joissa on vielä elämää jäljellä. Tarkastathan siis, että vaatteet eivät ole pahasti nukkaantuneet. Nukka kertyy useimmiten kainaloihin, paidan sivuihin ja helmaan. Myös kissan- ja koirankarvat ja hiukset kannattaa irroittaa neuleista ja villakangastakeista tarrarullalla ennen lähettämistä.

9. Väri

Tarkasta, että vaatteiden värit ovat kirkkaat ja tasaiset. Monesti tummissa neuleissa ja puseroissa on ikäviä epätasaisuuksia värissä, jolloin väri on tummempi tai vaaleampi rypyn kohdalta.

10. Taskut

Tarkastathan laukut ja vaatteiden taskut ennen niiden lähettämistä Rekille. Haluamme että tärkeät kuitit, vaihtorahat ja käyntikortit jäävät oikealle omistajalleen 😉

Muista vielä nämä:

11. Aitous

Arvokkaampien merkkituotteiden, esim. laukkujen kanssa kannattaa lähettää aitoustodistus ja dustbag, sekä ilmoittaa tuotteen ostopaikka ja ovh hinta. Emme myy tuotteita, joiden aitoutta emme pysty varmistamaan.

12. Tuote on toimiva

Varmista, että tuote toimii toivotusti. Kelloissa pitää olla patterit ja vaatteiden ja laukkujen vetoketjut, hakaset ja lukot tulee toimia normaalisti.

13. Äitiyspakkauksen vaatteet

Tällä hetkellä emme ota valikoimaamme äitiyspakkauksessa tulleita vaatteita. Huomioithan tämän pakatessasi lähetystä Rekille.

14. Oikeanlainen pakkaus ja viikkaus

Joskus vaatteet saattavat odottaa käsittelyä paketissa tai pussissa yli kaksi viikkoa. Viikkaamalla tuotteet hyvin, vältytään suurimmilta rypyiltä, jotka saattavat vaikuttaa tuotteen arviointiin.

 

Lue täältä vielä ohjeet vaatteiden lähetykseen ja tilaa tästä lähetyskoodi.

Sitten ei muuta kuin vaatteita Tampereen suuntaan 😉

Terveisin Heidi <3

Kommentti artikkeliin “Muistilista vaatteiden lähetykseen

  1. Sanna Taimi sanoo:

    Mitenkä vaatteiden lähettäminen nyt menikään? Minulla olisi useampia naisten vaatekappaleita sekä muutamat kengät…

Kommentointi on suljettu