Käytkö usein ihastelemassa Rekille saapuvia uutuuksia, mutta et osaa heti päättää, mikä sopisi juuri sinulle? Tilaatko verkkokaupastamme toistuvasti ja haluat pysyä ajantasalla eri tilauksistasi? Haluatko säästää aikaa?

Mikäli vastasit johonkin kysymykseen kyllä, kannattaa sinun lukea tämä blogiteksti! 🙂

Viisi syytä luoda asiakastili Rekille

1. Saat maksuttomat toimitukset lisätilauksiin!

Kun teet ostoksia kirjautuneena käyttäjätilillesi, voit tehdä lisätilauksia ilman toisia toimituskuluja aina niin kauan kuin aiempia tilauksia on vielä pakkaamatta ja lähettämättä. Tämä on erityisen kätevää etenkin viikonloppuisin, sillä mikäli olet tehnyt perjantaina tilauksen ja löydätkin lisää ihania tuotteita lauantain uutuuksistamme, voit tehdä uuden tilauksen ilman toimituskuluja. Kaikki tilaukset pakataan samaan lähetykseen, joten tilausten noutaminen hoituu kätevästi yhdellä kertaa. 🙂

2. Säästä aikaa

Kirjautuneena asiakkaana sinun ei tarvitse kirjoittaa jokaisella tilauskerralla osoite- ja yhteystietojasi, sillä ne ovat tallennettuna asiakastilillesi ja ovat lomakkeella automaattisesti tilausta tehdessäsi.

Huomaathan olla tarkkana siinä, että etenkin puhelinnumero tulee kirjoitettua oikein, sillä saat saapumisilmoituksen pakettisi noutamista varten ilmoittamaasi puhelinnumeroon! 🙂

3. Tallenna sinua kiinnostavat tuotteet toivelistallesi

Voit merkitä kiinnostavia tuotteita toivelistallesi tuotekuvan oikeassa ylälaidassa olevan ”sydän”-painikkeen avulla. Kun olet kirjautunut kauppaan, tuo toivelista säilyy tililläsi ja suosikkituotteisiin on helppo palata myöhemmin.

4. Mikäli tilauksesi jää syystä tai toisesta kesken, pääset helposti asiakastilisi kautta päivittämään ja maksamaan tilauksesi loppuun

Sinun on mahdollista  maksaa helposti kesken jääneitä tilauksia käyttäjätilin tilaukset-kohdasta. Voit myös perua maksamattomia tilauksia.

5. Ansaitse shoppailurahaa

Ilahduta ystäviäsi ja anna heille 10 €:n arvoinen suosittelu-etukoodi Rekin verkkokauppaan. Kun he käyttävät koodisi, myös sinä ansaitset 10 € arvoisen etukoodin jokaisen ystäväsi käyttämästä koodista. 

Lue lisää suosittelukampanjasta täältä ja täältä voit luoda asiakastilin Rekille.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua! 😉

Iloisin terkuin,

Sonja