Mahtaako kesä 2019 olla rakkauden kesä? Pääsetkö sinä juhlistamaan tulevana suvena ystävien tai sukulaisten häitä? Tästä postauksesta löydät niin vinkit etikettiin kuin asuinspiraatiotakin!

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Osa hääpareista ilmoittaa pukukoodin hääkutsussaan, mutta jos sitä ei ole etukäteen kerrottu, on hyvä mennä perinteisen kaavan mukaan. Vieraat kunnioittavat huolitellulla ja tyylikkäällä pukeutumisellaan tuoretta avioparia, ja on hyvä muistaa, että häät ovat heidän juhlansa. Kaikki varmaan muistavat, että valkoinen ja hyvin vaaleat sävyt ovat varattu morsiamelle, vaikka hänen pukunsa ei olisikaan välttämättä valkea.

Täysmusta asu puolestaan mielletään hautajaisvaatteeksi, mutta jos suosit tummia sävyä, niitä olisi hyvä kirkastaa jollain heleällä värillä.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Ennen vanhaan myös punainen ja muut räikeät värit olivat kiellettyjen listalla, koska ne herättävät liikaa huomiota. Mielestäni tässä kohtaa kuitenkin hillitty ja siisti kokonaisuus ratkaisee. Jos asun väri kuitenkin mietityttää, voi morsiamen mielipidettä kysäistä toki myös häneltä itseltään.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kirkkohäissä on syytä muistaa napata mukaan esimerkiksi kevyt hartiahuivi tai jakku olkapäitä peittämään. Perinteinen etiketti neuvoo naisia pukemaan sukkahousut, vaikka olisi kuinka lämmin hellepäivä! Olen kuitenkin melko varma, että morsiuspari ei pahastu, mikäli sukkikset jäävät erityisesti kuumimpina päivinä kotiin 😉

Etiketti on ikäänkuin ohjenuora, mutta on myös tärkeää, että itse viihtyy juhla-asussaan. Silloin saat myös vieraana juhlista kaiken irti, ja pystyt keskittymään olennaiseen sekä nauttimaan tunnelmasta!

Kaikki valikoimamme juhlamekot löydät tämän linkin takaa ja täältä voit selata laajemmin juhlaan sopivia vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Mitä ihanimpia hääjuhlia toivottaa,

Hanna


Kuva 1: Mekko, pikkulaukku, korkkarit, koru

Kuva 2: Mekko, pikkulaukku, korkkarit, koru

Kuva 3: Mekko, jakku, pikkulaukku, kengät