Heippa kaikki!

Nyt on hyvä hetki taas tehdä pieni päivitys siitä, mitä tuotteita sun kannattaa Rekille myydä. Haluamme helpottaa sun työtä ennen lähetyksen kasaamista ja kertoa, mitkä ovat Rekin asiakkaiden ehdottomia lemppareita, miten voit saada parhaan tuoton itsellesi  ja miten valikoima rajataan. Jo tuotteiden käsittelyvaiheessa me rekkiläiset pohdimme, onko vaatteesta iloa ja hyötyä vielä seuraavalle ostajalle. Lyhykäisyydessään me haluamme Rekillä kierrättää hyväkuntoiset merkkivaatteet, joille on vielä kysyntää ja joilla on käyttöikää jäljellä. Näin ollen tärkeimpiä juttuja vaatteen arvioinnissa on sen brändi, kunto, ajankohtaisuus ja sopivuus sesonkiin. Se mikä on sulle tarpeetonta, voi olla jonkun toisen aarre.

Ajankohtaisuus

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Otamme valikoimaan mielellämme trendikkäitä sekä ajattomia vaatteita. Trendien ajankohtaisuuden puolesta tällä hetkellä suosituimpia tuotteita ovat muhkeat oversize-neuleet, korkeavyötäröiset farkut, mom jeans -farkut, sporttiset untuvatakit, suoralinjaiset villakangastakit, rennot collegepaidat ja paksut talvitakit. Mikäli näitä löytyy vaatekaapistasi tarpeettomina, löytyy niille suurella todennäköisyydellä uusi onnellinen omistaja Rekin kautta.

Otamme mielellämme valikoimaan myös ajattomia tuotteita, jotka mallinsa puolesta säilyy vuodesta toiseen. Ajattomien tuotteiden lemppareihin Rekillä kuuluu muun muassa palmikkoneuleet, Leviksen farkut, Marimekon Jokapoika-paidat, pitsipaidat, laadukkaat nahkatakit, siistit simppelit kauluspaidat, korolliset mustat nilkkurit ja ajattomat vapaa-ajan tennarit kuten Eccon kengät ja Niken kestomallit.

Jokaisella on oma tyylinsä ja pyrimmekin tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman niin trendikkäitä ja ajattomia kuin persoonallisia ja räväköitäkin vaatteita. Ajankohtaisuuden puolesta, valikoiman ulkopuolelle jätämme kuitenkin jo useiden vuosien takaiset vaatekaupoista poistuneet mallit, joille harmillisesti ei tunnu olevan enää kysyntää uusien trendien myötä. Myös vanhemman malliset jakkupuvut ja smart casual -vaatteet eivät tunnu enää löytävän paikkaansa Rekin kautta. Aikansa kutakin.

Sesonki

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vaikka mennään jo marraskuussa, tulee talvi varmasti tänäkin vuonna yllättämään meidät kaikki. Näin ollen syys- ja talvikauden korvilla Rekin asiakkaiden lempparituotteita ovat neuleet, sporttiset kevytuntuvatakit, trendikkäät villakangastakit, talvikengät ja paksut huivit, neulemekot ja avoimet neuletakit.

Kun tulee kylmä, suunnataan toppatakkikaupoille. Kun helle hellii, tekee mieli ostaa kesämekkoja. Näin ajattelee myös monet Rekin asiakkaat, ja sesonkituotteet kannattaakin jakaa niin, että syksymmällä pistää pakettiin välikauden ja talven vaatteet ja kevätpakettiin voi pakata kevään ja kesän sesonkiin sopivaa vaatteita.

Sesonkien ohella otamme jatkuvasti valikoimaamme myös ympäri vuoden käyttöön soveltuvia hyväkuntoisia perusvaatteita kuten farkkuja, housuja, puseroita ja paitoja, joille on aina käyttöä.

Brändi

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rekin brändivalikoima on todella laaja ja sieltä varmasti löytyykin eri hintaluokista jokaiselle jotakin. Brändeistä voidaan tunnistaa kestosuosikkeja sekä uusia lemppareita. Ajan myötä olemme huomanneet mitkä brändit myyvät parhaiten ja alla näet listattuna Rekin kestosuosikit ja suosikkibrändien uudet tulokkaat. Jos vaatekaapistasi löytyy seuraavien brändien vaatteita, niin ne kannattaa ihmeessä laittaa Rekin pakettiin ilostuttamaan tulevia ostajia!

Suosituimmat brändit tällä hetkellä

 • Marimekko
 • Filippa K
 • Esprit
 • Gant
 • Balmuir
 • COS
 • Monki
 • Ralph Lauren
 • Tommy Hilfiger
 • Vila
 • Nike
 • Superdry
 • Peak Performance

Tässä listattuna vain pieni osa Rekin asiakkaiden suosikkibrändeistä. Mikäli haluat kurkata loputkin, niin käy ihmeessä tsekkaamassa Rekin brändilista täältä.

Kunto

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Lopullisen ratkaisun valikoimaan päätymisessä tekee vaatteen kunto. Emme vaadi, että tuotteen pitäisi olla käyttämätön ja uusi. Tärkeintä on, että tuote on perussiisti ja siinä ei ole kulumia tai rikkoutumia, jotka häiritsevät tai harmittavat tuotteen seuraavaa ostajaa. Pienet häiritsemättömät kauneusvirheet eivät ole este lähettää tai myydä tuotetta, mutta rikkoutunut vetoketju, näkyvä tahra, reikä tai nukkaantunut pinta ovat kuitenkin sellaisia ominaisuuksia, joita et varmasti itsekään haluaisi löytää ostamastasi tuotteesta, ja tästä johtuen pidämme tiukasti kiinni laatukriteereistämme. Haluamme tarjota asiakkaillemme huolella valittuja tuotteita, joista on iloa vielä pitkäksi aikaa.

Valikoima

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Rekillä on laaja valikoima ja tuotteita löytyy monesta eri kategoriasta ja monilta eri brändeiltä. Suosituimpia tuotteita ovat puserot, farkut, paidat, kengät ja takit, joille on aina käyttöä. Valikoiman suhteen, haluamme myös, että sielä löytyy juuri Rekin asiakkaille jotain ja tarkoituksena on aina löytää uusi koti kierrätetylle vaatteelle.

Ne tuotteet joita kannattaa pohtia ennen lähetystä ovat lastenvaatteet, miesten puvut ja todella juhlavat mekot, kuten vanhojentanssimekot ja iltapuvut. Miesten puvut ja naisten näyttävät juhlamekot ovat sellasia tuotteita, joille on harvemmin käyttöä ja harmillisesti olemme huomanneet, että puvut ja juhlamekot eivät ole juuri niitä Rekin hittituotteita.

Lastenvaatteissa otamme valikoimaan ainoastaan hyväkuntoisia lastenvaatteita laadukkailta lastenvaatemerkeiltä joiden ovh hinta on yli 10 €. Lastenvaatteet ovat lähtökohtaisesti arvoltaan huomattavasti edullisempia, kuin aikuisten ja kaikista halvimpien lastenvaatemerkkien myynti Rekin kautta ei välttämättä ole kannattavaa myyjiemme kannalta.

Jes! Siinäpä kaikki tärkeimmät vinkkini myyjillemme. Jos sulta löytyy vaatekaapistasi tarpeettomia hyväkuntoisia vaatteita, joista voisi olla vielä iloa jollekin toiselle, niin laita ihmeessä pakettia tulemaan tänne Rekin suuntaan – meidän kautta myyminen on superhelppoa! Jos joku jäi mietityttämään, nii käy ihmeessä tsekkaamassa meidän sivuilta usein kysytyt kysymykset ja ota rohkeasta yhteyttä Rekin asiakaspalveluun, jos herää kyssäreitä näihin liittyen.

Ja mikä parasta, vaatekaapin siivouksesta ja suorimisesta jää ihana tunne, kun tiedät, että sun tarpeettomat hyväkuntoiset vaatteet pääsee uuteen hyvään kotiin Rekin kautta. Toivottavasti näistä vinkeistä on sulle apua paketin kasaamiseen! 🙂

Iloisin terkuin,

Piia


Kuva 1: Takki, neule, kengät

Kuva 2: Takki, neulemekko, kengät

Kuva 3: Huivi, kauluspaita, neule

Kuva 4: Kukkamekko, pusero, kuviomekko

Kuva 5: Takki, neule, farkut