Syyskuu – syksy on nyt siis virallisesti täällä! Syksy on suosikkiaikaani pukeutumisen suhteen, sillä rakastan takkeja yli kaiken. Näyttävä takki paitsi toimii asun katseenvangitsijana myös lämmittää tänä viilenevänä vuodenaikana. Kokosin tähän postaukseen kahdeksan erilaista syystakkia ja trendikkäät asukokonaisuudet niiden ympärille.

Klassinen trenssi

Trenssitakki on kuulunut syyspukeutumiseen jo useita vuosikymmeniä. Tässä asussa puuvillainen klassikkotrenssi on yhdistetty hauskoihin raitahousuihin ja tennareihin rennon arki-lookin saavuttamiseksi. 

Tyylikäs suoralinjainen takki

Ajaton, siisti takki on toimivan vaatekaapin kulmakivi. Voit pukea sen niin arkeen kuin juhlaankin. Tässä arkiasussa tyylikäs neulepaita on yhdistetty räväkämpiin keinonahkahousuihin. Simppeliin värimaailmaan tuo lisäsärmää hauska, sporttinen laukku.

Näyttävä villakangastakki

Villakangastakki on tyylikäs ja varma valinta. Laadukas materiaali takaa takille pitkän käyttöiän. Tämä takki on todellinen katseenvangitsija näyttävän värinsä, sekä leveiden hihojensa ansiosta. Sen pariksi on valittu korkeat, mokkapintaiset saappaat sekä ajaton pikkumusta mekko. Huuliin sipaus punaa ja upea look esimerkiksi romanttisille syystreffeille on valmis! 

Hempeä mokkanahkatakki

Kuka sanoi, että syyspukeutumisen tulisi olla tylsää tai yksitoikkoista! Tässä arkiasussa on yhdistelty vaaleanpunaisen sekä pinkin eri sävyjä. Ja kuinka suloiselta ne näyttävätkään yhdessä! Pääosassa on hempeä mokkanahkatakki hopeanvärisillä yksityiskohdilla. Valikoimastamme löydät useita nahkatakkeja niin aito- kuin keinonahasta. 

Suloinen villakangastakki

Pehmeä, lämmittävä villa on syksyn suosikkimateriaali. Tämän asukokonaisuuden kaikissa tuotteissa on villaa tai vaihtoehtoisesti villamaista materiaalia. Yhdessä ne muodostavat mukavan, trendikkään syys-lookin. Hempeä vaaleansininen yhdistettynä harmaaseen on täydellisen suloinen värikombo!

Psst. Olemme keränneet valikoimamme vain luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita tänne.

Syksyinen ruututakki

Kuudes asu oikein henkii syksyä ja syksyn sävyjä. Tyylikäs valinta esimerkiksi toimistolle. Villakangastakki sopii monelle eri vartalotyypille, sillä voit käyttää sitä oversize-tyylisesti tai muotojasi korostaen. 

Kevyt neuletakki

Tämä asukokonaisuus on rakennettu ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvan pitkän neuletakin ympärille. Ohuemmilla takeilla pärjää kerrospukeutumalla ja lämpöisiä asusteita lisäämällä pitkälle syksyyn. Viininpunaiset asusteet yhdistyvät kauniisti harmaaseen väriin luoden harmonisen kokonaisuuden.

Pirteä trenssi

Trenssitakin ei aina tarvitse olla musta tai beige. Tämä keltainen yksilö ilahduttaa hiljalleen pimeneviä syyspäiviä pirteydellään! Keltainen väri yhdistettynä hillitympään beigeen luo tyylikkään asukokonaisuuden. 

Toivottavasti sait näistä asuista inspiraatiota omaan syyspukeutumiseesi! Valikoimamme takkeja voit selata naisille täältä ja miehille täältä. Monipuoliset löydöt syksyyn löytyy puolestaan tämän linkin takaa!

Kauniita syyspäiviä toivottaen,

Andrea


Asu 1: Trenssi, housut, t-paita, kengät

Asu 2: Takki, neule, housut, nilkkurit, laukku

Asu 3: Villakangastakki, mekko, saappaat

Asu 4: Takki, housut, neule, laukku, kengät

Asu 5: Villakangastakki, neulehousut, neulepaita, tennarit

Asu 6: Takki, paita, housut, kengät, laukku, hattu

Asu 7: Takki, paita, hame, aurinkolasit, huivi, hattu

Asu 8: Takki, paita, hame, huivi, kengät