Joka vuosi kesä tuntuu loppuvan aivan liian lyhyeen, mutta onneksi muissakin vuodenajoissa on oma hohtonsa. Rakastan alkusyksyn lämmittävää aurinkoa, puihin ilmestyviä värejä ja inspiroidun kaikista eniten syksyn pukeutumisesta. Tässä postauksessa aion esitellä valikoimastamme vuodenaikaan sopivia takkivaihtoehtoja!

Nahkatakki

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Vielä ei suinkaan tarvitse pakata nahka- ja farkkutakkeja varastoon odottamaan kevättä. Idyllisinä alkusyksyn päivinä on ihanaa käyttää nahkatakkia yhdistämällä se muhkeaan pooloneuleeseen. Mukavaan ja arkiseen vaatetukseen saa lisää mielenkiintoa vaikkapa värikkäällä laukulla! Tälläisellä asulla kelpaa mennä nauttimaan auringon lämmöstä kahvilan terassille.

Kaikki valikoimamme nahkatakit löydät täältä ja farkkutakkeja voit puolestaan selata täältä.

Trenssi

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Syksystä toiseen toimiva klassikko on tietenkin trenssitakki. Trenssin voi lisätä lähes asuun kuin asuun ja se tekee kokonaisuudesta tyylikkään ja ajattoman. Kontrastia lookkiin saa yhdistämällä sen maihareiden kanssa. Jos oma klassikkotakki puuttuu vielä, kurkkaa täältä kaikki valikoimamme trenssitakit! 

Tikkitakki

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Koleina aamuina tekee mieli pukeutua mahdollisimman mukavasti ja lämpimästi, jolloin kaapin perukoilta voi kaivaa esiin jo tikkitakit sekä kevytuntuvatakit. Kummatkin toimivat kivasti niin siistissä kaupunkipukeutumisessa, kuin rennolla metsäretkelläkin. Pakkaa eväät mukaan, kaakao termariin ja lähde ihailemaan väriä vaihtavaa luontoa tai kenties keräämään syksyn satoa talteen! Täältä löydät kaikki valikoimastamme löytyvät kevyemmät takit.

Tsekkaa myös ihanat syyslöydöt hashtagin #syksyyn -alta.

Inspiroivaa syksyä, nauttikaa omenasadosta ja sadepäivien leffailloista! <3

Terkuin,

Nelly


Kuva 1: Nahkatakki, neule, farkut, laukku, koru

Kuva 2: Trenssi, mekko, laukku, kengät

Kuva 3: Tikkitakki, collegepaita, pipo, saappaat