Sesonkien vaihtelut ovat virkistäviä! Kesäteloilla olleet nilkkurit ja neuleet tuntuvat kuin uusilta, kun ne pääsevät pitkästä aikaa käyttöön. Uusi vuodenaika tietää aina myös uusia trendejä, ja niiden maailmaan sukelletaankin tässä postauksessa! 

Tänä päivänä oman tyylin ja luottovaatteiden löytäminen ovat selvästi se juttu. Trendien perässä ei juosta enää pää kolmantena jalkana, mikä on monestakin näkövinkkelistä ihan mahtavaa! Mikä trendien, muodin ja niiden vaihteluiden rooli pukeutumisessa sitten on?

Luonnolliset sävyt

Tämä trendi onkin ollut pinnalla jo pitkään – monochrome look, erityisesti luonnollisissa sävyissä. Lisäksi se on helppo toteuttaa! Luonnollisia ja varsin ajattomia sävyjä, kuten kameli, hiekka, beige, löytyy jo valmiiksi monesta vaatekaapista (varmasti ainakin enemmän, kun esimerkiksi aika-ajoin pinnalla olleita neon-värejä).

Luonnolliset sävyt + sininen

Vaaleisiin ja luonnollisiin sävyihin on helppo yhdistää lähes mitä tahansa väriä, mutta nyt nähdään paljon sinistä

Tiikeriraidat

Leopardi saa nyt väistyä tiikerin tieltä! Tämä printti voi oikeastaan olla missä tahansa vaatekappaleessa tai asusteessa. 

Ruskea nahkatakki

Erityisesti hiukan kiiltäviä ysäri-henkisiä keinonahkatakkeja tullaan näkemään syksyisessä katukuvassa – mutta tietenkin mikä tahansa nahkatakki käy! Meiltä Rekiltäkin löytyy niitä sivukaupalla. Ruskeat nahkatakit löydät kätevästi täältä ja kaikki nahkatakit täältä.

Alussa esittämääni pohdintaan trendien merkityksestä puketumisessa on varmasti monia hyviä näkökulmia. Omasta mielestäni trendien avulla on mahdollista löytää juurikin niitä uusia luottotuotteita. Monelle muoti saattaa olla myös tärkeä itseilmaisun väylä, johon trendit luovat uusia ulottuvuuksia. Tykkään itse myös napsia muoti-ilmiöiden joukosta joitain pieniä palasia, jotka piristävät asujani – en esimerkiksi osaa kuvitella pukeutuvani päästä varpaisiin tikrukuosiin, mutta esimerkiksi villainen baskeri kyseisessä kuosissa voisi olla juuri sopivan räväkkä asuste beigen trenssin kanssa!

Löytyykö näistä trendeistä jotain, mikä erityisesti ihastuttaa? Olisi myös hauskaa kuulla, mikä sinun suhtautumisesi muotiin ylipäätään on! 

Tunnelmallista ja innostavaa syksyä toivoo,

Hanna 


Kuva 1: Neule, housut, laukku, nilkkurit

Kuva 3: Mekko, kengät, laukku

Kuva 4: Takki, paita, farkut, kengät