Jälleen olisi aika esitellä Rekkiläisten parhaita second hand -löytöjä! Ensimmäisen osan, jonka teosta on ehtinyt hurahtaa jo yli vuosi, löydät täältä. Vuoden aikana uusia löytöjä onkin tullut jonkin verran tehtyä, joten olemme täällä taas Oonan kanssa esittelemässä uusimpia suosikkejamme!

Nelly

Oma pukeutumiseni on melko minimalistista – haluan, että koko vaatekaappini sisältö on yhdisteltävissä keskenään. Kriteerini vaatteiden ostamiselle on käytännöllisyys, mukavuus ja ajattomuus. 

Ajattomien ja käytännöllisten vaatteiden lisäksi kaapistani löytyy muutamia villejä kortteja, joilla saa lisättyä muuten melko yksinkertaiseen asuun mielenkiintoa. Rekiltä ostamani leopardikuvioinen paita ei välttämättä tunnu täysin omalta vuoden jokaisena päivänä, mutta välillä on kiva leikitellä kuoseilla ja leikkauksilla. Nahkaiset Vagabondin tennarit ovat uusin bongaukseni Rekiltä, farkkutakki on kirpputorilta useampi vuosi sitten ja shortsit on ostettu uutena noin neljä vuotta sitten. 

Tyylini vaihtelee hyvin rennosta ja mukavasta street stylestä toisinaan hieman skarpimpiin valintoihin. Tämän asun vaatteet ovat hieman smart casual -henkisempiä; näistä kaikki bongattu Rekin valikoimista. Tämä look kiteyttää tyylini melko hyvin. 

Etsin biker-mallista takkia pitkään nahkaisena ja etsintä oli odottamisen arvoista. Takki kestää varmasti vuosia ja tulee näkymään päälläni usein. Molempien asujen löydöissä yhdistyy pääsääntöisesti monikäyttöisyys. Yritän opetella käyttämään muitakin housuja kuin pillifarkkuja, ja nämä culottes-housut ovat yhdet lempparini!

Oona

Jos koittaisin tiivistää tyylini yhteen sanaan, se olisi varmaankin kokeileva. Oikeastaan en edes jaksa määritellä tyyliäni mitenkään tarkasti. Pukeudun fiiliksen mukaan, ja siitä syntyy sitten monenmoisia asuja. Välillä istuskelen Kaupin kallioilla hempeä kesämekko päällä ja välillä taas näytän siltä, että voisin olla matkalla joihinkin teknobileisiin. Se on mielestäni pukeutumisessa parasta! Rakastan, että asuilla ja tyylillä voi leikitellä.

Viime aikoina olen tykännyt luoda erilaisia asukokonaisuuksia jonkin tietyn vaatekappaleen ympärille. Helpoilla muutoksilla saa valtavan eron! Kuvittele vaikkapa nämä leveälahkeiset farkut vaalean pitsitopin ja pikkulaukun kanssa – heti aivan eri look! Tämän kuvan vaatteista vain sateenvarjo ja luottomartensit ovat aikoinaan uutena hankittuja, mutta Piecesin mesh-paita, Lindexin farkut ja Michael Korsin takki ovat kaikki Rekiltä. Jo aiemmassa postauksessa vilahtanut lempparireppu on Matt & Nat -nimiseltä brändiltä, ja Rekkibongaus sekin.

Tässä asussa on vähän aiempaa hillitympi meininki. Voisin kuvitella kiertäväni museoita viileänä kesäpäivänä tämä asu päällä, kun lomani pian starttaa.

Kuvan vaalea T-paita on uusin hankintani. Tuo COS:in superohut, eli supermukava, paita oli pakko hankkia, kun eksyin sitä sovittamaan – niiiiiin ihanan tuntuinen päällä! Musta bleiseri on joka vaatekaapin must-have, jolla saa skarpattua asun heti vähän siistimmäksi. Shortsit ovat puolestaan Leen. Hankin nämä vuosi takaperin rentoina mammafarkkuina, mutta pitkät lahkeet saivat viime kuussa kyytiä kesähelteiden saavuttua Tampereelle. Toimii hyvin näinkin! Kaikki kenkiä lukuunottamatta on ylläripylläri: Rekiltä.

Haluamme nähdä myös teidän tekemiä löytöjä! Voit jakaa omia Rekki-löytöjäsi instagramissa tägäämällä @rekki.fi ja @prelovedbyrekki postaukseesi <3 

Ihania second hand -löytöjä pääset tekemään täältä.

Nauttikaa kesästä 🍒🍉🍓

Nelly & Oona