Lastenvaatteet ja -muoti ovat ottaneet isoja harppauksia eteenpäin parin viime vuoden aikana. Samat trendivärit näkyvät niin aikuisten kuin pikkuistenkin vaatteissa ja pakko se on myöntää, että ovathan ne nyt söpöjä! 🙂 Meiltä Rekiltäkin löytyy laaja valikoima lastenvaatteita, ja olemme huomanneet, että etenkin suosituimmat brändit (kuten Metsola, Gugguu ja PompDeLux) löytävät uudet omistajat pikavauhtia. Kannattaa siis olla nopea, jos teidän perheen suosikkeja ilmestyy kauppaamme!

Monilta vaateliikkeiltäkin on lähivuosina ilmestynyt mom & me -tyylisiä mallistoja, ja niistä inspiroituneena kokosin meidänkin hyllyiltämme pari keväistä asukokonaisuutta. Tykkäättekö te pukeutua samanlaisiin asuihin? Olisi ihanaa nähdä teidän tyylejänne! 😍

Trenssitytöt

Prikulleen samanlaisia lookkeja meidän yksittäiskappaleiden kirjosta on haastava koota, vaikka joskus saattaakin käydä niin hyvin, että esimerkiksi jotain NOSHin tai me&i:n tuotetta löytyy sekä naisten että lasten puolelta. Tällä kertaa ei kuitenkaan käynyt niin loistava tuuri – mutta aika kivoja samisteluasuja saatiin silti kokoon!

Ensimmäisestä kokonaisuudessa löytyy sekä äidille, että tyttärelle klassikkovaatteiden kuningas (tai siis kuningatar!) – nimittäin beige trenssi.

Helmat hulmuten

Kevät, mekot ja tennarit – ei voi mennä pieleen! Näissä molemmissa mekoissa on ihana murrettu sävy. Vaikka tennarit ovat supermukavat, ne voivat silti olla siistit ja kauniit!

Moni saattaa pukeutua “matchaaviin” asuihin esimerkiksi juhlia tai valokuvausta varten. Silloin kannattaakin suosia juuri hillittyjä ja murrettuja sävyjä. Ei haittaa lainkaan, jos tismalleen samaa sävyä ei löydy kaikille – onkin oikeastaan parempi, jos värit ovat niin sanotusti samaa sävyperhettä, tai vaikka saman värin eri tummuusasteita. 

Kesäfiiliksissä

Esimerkiksi Desigualilta löytyy vaatteita aivan kaiken ikäisille! Lisäksi kuosit, värit ja fiilis sointuvat yhteen, vaikka olisivatkin täysin eri mallistoista. Vai mitä mieltä olette? 🙂 

Näissä asuissa kelpaisi nauttia kesähelteistä – toivottavasti niitä on tälle kesälle luvassa! 

Löytöjä naisille pääset tekemään täältä ja lapsille puolestaan täältä.

Erityisen ihanaa äitienpäiväviikonloppua kaikille!

Toivoo,

Hanna


Kuva 1

Mamma: Trenssi, farkut, laukku, kengät

Mini: Trenssi, farkut, laukku, kengät

Kuva 2

Mamma: Mekko, tennarit, koru

Mini: Mekko, tennarit, koru

Kuva 3

Mekko 1, mekko 2, mekko 3