Zara on monille tuttu trendien aallonharjalla kulkeva brändi, jonka ydinarvoihin kuuluvat kauneus, selkeys ja toiminnallisuus. Kuluttajien mieltymyksiä seuraamalla Zaran suunnittelijat ovat aina perillä viimeisimmistä trendeistä. Yrityksen kyky saada tuotteet suunnittelijan pöydältä kauppojen hyllyille salamannopeasti onkin vertaansa vailla.

Zara on saanut alkunsa Espanjassa vuonna 1975. Jo tällöin liike tarjosi asiakkailleen edullisempia variaatioita suosituimmista huippumuodin aarteista. Noin kymmenen vuotta myöhemmin yritys alkoi laajentaa aluksi Portugaliin, seuraavana vuonna Yhdysvaltoihin ja sitä seuraavana Ranskaan. Nyt, 43 vuotta myöhemmin, Zara toimii menestyksekkäästi yli 90:ssä maassa tuoden kaikki halutuimmat trendit helposti meidän kuluttajien saataville.

Zaralla on tällekin syys- ja talvikaudelle jo useampi toinen toistaan houkuttelevampi kokoelma, joista inspiroituneena loin teille erilaisia asukokonaisuuksia.

Monday to Friday

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kuka sanoi, että työpukeutumisen tulisi olla tylsää? Zaran Monday to Friday -kokoelmasta löytyy runsaasti tyylikkäitä mutta samalla persoonallisia jakkuja, housuja ja hameita, jotka ovat omiaan tuomaan sitä jotain työpukeutumiseen. Tässä asussa särmikäs, eläväpintainen jakku ja naisellinen röyhelösomisteinen pusero luovat samalla näyttävän, mutta kuitenkin tyylikkään kokonaisuuden, jota hillityt housut tasapainottavat.

Zaran työpukeutumiseen sopivia vaatteita löydät lisää tämän linkin takaa.

The Knits

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Jos jotain odotan syksyltä, niin sitä että saan ottaa kaikki ihanat neulepaidat taas käyttöön! Zaran The Knits -kokoelma koostuu toinen toistaan ihanammista neuleista ja tänä syksynä erityisesti pooloneuleet ovat super trendikkäitä. Ne taipuvat helposti arjen eri tilanteisiin alaosaa ja asusteita vaihtamalla. Pue neuleen kanssa tyylikkäät kuviolliset housut ja naiselliset korkokengät ja olet valmis niin lounastreffeille kuin leffaan kavereiden kanssa.

Zaran neuleita pääset shoppailemaan täältä.

Retro aesthetics

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Menneiden vuosikymmenten tyyliä henkivä Retro aesthetics -kokoelma on yksi suosikkejani Zaralta tähän syksyyn. Rakastan erilaisia vintage-henkisiä kuoseja ja niiden persoonallisuutta. Tässä asussa housujen rohkea kuosi yhdistettynä hillityn sävyiseen karvaliiviin ja klassisiin mokkamaisiin nilkkureihin luo juuri sopivan persoonallisen ja hieman boheemin kokonaisuuden. Tämä päällä voisi lähteä vaikka ystävien kanssa drinkeille.

Funpark

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Funpark-kokoelmaa kuvaa parhaiten sana leikkimielinen. Pukeutuminen ja muoti ovat aina olleet itselleni itseilmaisun keinoja, eikä niitä saa ottaa liian vakavasti! Yhdistele rohkeasti eri tyylejä ja riko sääntöjä. Tämän asun punaisena lankana toimii yhtenäinen värimaailma, mutta kuviollinen hame, koristeellinen paita ja sporttiset tennarit luovat yhdessä hyvin leikkisän kokonaisuuden.

Kaikkia Zaran tuotteita pääset tutkailemaan tämän linkin takaa ja tuotteita suodattamalla voit etsiä näppärästi juuri itsellesi sopivat koot sekä värit.

Toivottavasti sait pukeutumiseesi uusia ideioita. 🙂 Nauti syksystä ja muista ottaa rennosti!

Terkuin,

Mira


Kuva 1: Paita, jakku, laukku, housut

Kuva 2: Neule, housut, kengät, laukku

Kuva 3: Liivi, toppi, housut, kengät

Kuva 4: Paita, hame, laukku, tennarit