Juhlaväki kuulolle! 🙂

Edellisessä postauksessani kirjoitin häävieraiden pukeutumisesta, mutta niin siinä, kuten monessa muussakin viime aikaisessa blogikirjoituksessa, on keskitytty naisten asuihin. Tällä kertaa vuorossa onkin pikkuväki ja heidän hurmaavat juhlavaatteensa. Luvassa myös vinkkejä miesten juhlalookkeihin.

Erityisesti juhlapukeutumisen osalta käytetyt vaatteet ovat oikein fiksu valinta sekä kukkaron että kuluttamisen kannalta. Muksut kun kasvavat niin nopeasti, että samoissa juhla-asuissa tuskin ehtii kovin monia kemuja viettää. Samoista syistä monet valikoimamme juhlavaatteista ovat lähes uudenveroisessa kunnossa – ja niistä saakin aikaan aivan supersuloisia kokonaisuuksia!

Ihanat pikkuprinsessat

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kuka voisi vastustaa kukkia, vaaleanpunaista ja röyhelöitä? Lisäksi sukkahousut (ja ehkä myös varasukkahousut) sekä kenties joku suloinen panta tai pinni päähän.

Lasten mekkoja sekä muita juhlavaatteita löydät täältä.

Söpöt sisarukset

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Perheen yhteinen värikoodi on hauska idea! Kunhan siitä vain ensin päästään sopuu. 😉 Ainakin porukan juhlapotretit näyttävät taatusti tyylikkäiltä, ja niistä jää kauniita muistoja.

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Kaikkein pienimmiltä juhlijoilta ei tietenkään odoteta pilkuntarkkaa etiketin noudattamista, mutta kuinka suloinen tämä puvun ja bodyn sekoitus onkaan pienelle herrasmiehelle?

Tämän linkin takaa löydät lasten puvut ja juhlavaatteet.

Koulun kevätjuhlat

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Valikoimastamme löytyy myös juhliin sopivia vaatteita isommillekkin lapsille! Kannattaa tsekata myös naisten valikoiman pienimmät koot.

Pienimmät naisten juhlamekot löydät täältä.

Miesten vuoro

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Miesten on syytä panostaa laadukkaaseen ja hyvin istuvaan pukuun, sillä se toimii takuulla juhlassa kuin juhlassa! Kaikkein varmin yhdistelmä on erittäin tumma tummansininen villakankainen puku. Puvuntakkia voi käyttää myös rennommissa tilaisuuksissa farkkujen tai chinojen kanssa, mutta koko settinä se täyttää myös etikettikriteerit.

Rekin valikoima miesten kauluspaitojen suhteen on varsin kattava. Ehdottomasti suosituimmat värit ovat valkoinen ja vaaleansininen, mutta persoonallisempiakin vaihtoehtoja löytyy.  

Muista myös mukavat, mutta juhlavat kengät sekä vyö – ja olet valmis kesäjuhlien pyörteisiin! 🙂

Pukuja ja pikkutakkeja pääset selaamaan täältä ja kauluspaidat löydät puolestaan tämän linkin takaa.

Jos nyt yksi

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Koska otsikko on “koko perheen”, täytyihän yksi naistenkin juhla-asu postaukseen laittaa 😉 Meille on tullut superpaljon raikkaita mekkoja, hameita ja siistejä puseroita kesän karkeloihin. Ne löydät parhaiten avainsanalla #juhlaan.

Ratkiriemukkaita juhlahetkiä toivottaa,

Hanna


Kuva 1: Vaaleanpunainen mekko, kuviollinen mekko, hihaton mekko

Kuva 2: Kauluspaita, housut, kengät, kaulakoru, mekko

Kuva 3: Juhlapuku, mekko, bolero, kengät

Kuva 4: Farkkumekko, kuviollinen mekko, siistit housut, kaulakoru

Kuva 5: Sininen kauluspaita, tummansininen kauluspaita, kukallinen kauluspaita, vaaleanpunainen kauluspaita, kengät, solmio, vyö

Kuva 6: Mekko, kengät, laukku