Moikka!

Kesä on ihan pian täällä ja sen mukana tulee kesän trendit! Tänä kesänä herkutellaan muun muassa pastelliväreillä ja näyttävän paluun tekee tarrasandaalit! Kuka olisi uskonut? Itsekin tässä lapsuuden tarrasandaalikammoisena hieman vieraksuin ajatusta sporttisandaaleiden ostosta, mutta kahden viikon ällöttelyn jälkeen löysin kuitenkin itseni selailemasta erilaisia vaihtoehtoja ties mistä nettikauppasyövereistä. Kesää onkin odotettu todennäköisesti tänä vuonna enemmän kuin koskaan ennnen vallitsevan tilanteen takia. Onneksi kevät onkin tarjoillut meille aurinkoisia päiviä roppakaupalla, eli pieniä maistiaisia lämmöstä on saatu. Kesäkuun on parempi tuoda mukanaan myös rantakelit, sillä ainakin minä huitelen lomalla silloin!

Tarrasandaaleiden paluu

Kesän trendeihin mahtuu tänä vuonna klassikkoja ja pari uuden raikasta tuulahdusta. Trendejä on tiputeltu meille kevään mittaa jo monta: mm. puhvihihat ja maiharit kesämekkojen kanssa pitävät paikkansa katumuodissa edelleen. Uutena villityksenä jo aikasemmin mainitut: Tarrasandaalit… Mutta kuinka hienot nämäkin ovat! Helppo yhdistää sporttisiin arkiasuihin ja sopii mainiosti myös kesällä koiran lenkitykseen ja muihin matalatempoisiin urheiluhetkiin. Tarrasandaalit ovatkin kokeneet up graden 2020-luvulle ja nyt ne näyttävät oikeasti hyvältä ergonomisuuuden lisäksi. Ja kuka ei pitäisi mukavista ja samalla tyylikkäistä kengistä?

Hempeää ja valkeaa

Toisena hittinä tälle kesälle on hehkutettu täydellisen hempeää valkoista kesämekkoa, joka sopii niin arkeen, terassille kuin juhliinkin! Itselläni kaapista löytyy sellasia jo muutama, mutta silti katse meinaa kohdistua uuden kauden valkoisiin päiväuniin. Valkoinen korostaa kivasti rusketusta ja sen kanssa on helppo stailata lähes mitä vaan. Siihen sopii niin maiharit, reppu, lippis, korkokengät, korut tai ei koruja ja lähes kaikki takit! Ei kun kokeilemaan mikä näyttäis just sulta 😉 Tästä pääset selaamaan nimenomaan valkoisia mekkojamme. Voit valita vasemmasta reunasta oman kokosi, ja painaa Suodata-näppäintä.

Karkkivärejä

Jokaisen kevään ja kesän mukana saapuu myös ajattomat pastellisävyt. Tänä kesänä ne kuitenkin korostuvat trendeissä vielä enemmän. Pastellisävy on helppo valinta arkeen ja sitä löytyy onneksi monen kaupan valikoimista lähes vuoden ympäri. Meiltäkin on tullut bongattua monta nappivalintaa, kannattaa käydä kurkkaamassa vaikka hakusanalla ‘pastelli’!

Lainatakissa

Ruutukuosi mielletään yleensä helposti syksyn ja talven trendiksi, mutta nyt se puetaan rannalle ja kesäterasseille! Itse olen etsinyt simppeleitä ruutukuosihousuja, mistä voisi muokata nilkkapituiset kesähousut mätsäämään monen erilaisen yläosan kanssa. Vinkki vitonen: miesten osastoilta löytyy yleisesti ottaen enemmän ruutukuosia kuin naisten puolelta –  kannattaa siis kurkata jos joku tärppäisi pienen tontin vaihdon seurauksena 😉 Täältä pääset nopeinta reittiä miesten takkiosastolle! Kuvassa komeileva takkikin on nimittäin poikaystäväni, joka passaa mainiosti over size-mallisena myös minulle.

Noni. Joko viimein heräsi kesäkaipuu todenteolla? Täällä Rekkilässä ollaan ainakin jo 100% valmiita hellemekkoihi ja rannalla köllimiseen. Täältä #kesään -hashtägin takaa löytyy muuten kaikkein helpoiten kesäisimmät löytömme.

Mulla alkoi jo nyt kesäloma, eli hellurei ja ihanaa kesäkuun alkua kaikille! ❤

Toivoo,

Tessa-Liina