Hellurei ja hellät helteet…ovat kaukana päin! Nimittäin talvi on täällä ja niin on myös pikkujoulukausi! 😍 Pikkujouluja vietetään työporukalla, ystävien kesken, joukkuekavereiden tai periaatteessa ihan kenen kanssa vain haluat niitä juhlia! Pikkujoulukausi onkin yksi railakkaimmista ajanjaksoista monelle meistä ja luonnollisesti kun on syy juhlia, on syy pukeutua! Mulle tämä pikkujoulukausi on erityisen ihmeellinen, sillä meidän työjengin tulevat kemut, on mun ekat ihka oikeat työpaikan pikkujoulut – JES!

Pikkujouluasu voikin periaatteessa koostua mistä vaan. Jotkut sopivat yhteisen pukukoodin ja osa haluaa pukea vaatekaapin perukoilta viimein ne vähän paremmat bilevaatteet esiin. Itse ajattelin henkilökohtaisen merkkipaalun kunniaksi toimia jälkimmäisen esimerkin mukaan ja panostaa isolla P:llä. Koska eihän pikkujouluja juhlita, kuin vaan sen kerran vuodessa!

Rentoa illanviettoa ystävien kanssa

Tässä käypä asu, jos muutamat kemut onkin tullut jo juhlittua loppuvuodelle ja ystäväporukkasi haluaa ottaa rennosti nämä pikkujoulut. Punainen on tämän sesongin must have ja se on kiva yhdistää vaikka näihin metallinhohtoisiin housuihin ja tyylikkääseen pikkulaukkuun. Näillä kelpaa lähteä katsomaan parhaiden kamujen kanssa sohvalle Noitarumpua tai juomaan pubiin yhdet glögit!

Kimallusta ja mokkaa

Nahkahame on tämän vuoden ehdoton ykkösvalinta bileisiin. Sen voi yhdistää vaikkapa tähän kimaltelevaan puseroon ja saapikkaisiin. Enää puuttuvat vain sukkikset ja ripaus huulipunaa ja olet valmis lähtöön!

Musta ei petä

Kevyt olkaimeton haalari sopii monelle ja toimii hyvin virallisempaankin menoon. Asun fillistä on helppo muuttaa kenkiä ja asusteita vaihtamlla. Minä valitsin rokahtavat nilkkurit, koska ne ovat vaan niin päheet! Kiva ruskea pikkulaukku tuo asuun ehkä kaivatun väripilkun ja sinne mahtuu kaikki tarpeellinen illanviettoon!

Toimistolta jatkoille

Tällä asulla kelpaa painaa ensin työpäivä plakkariin ja suunnata iltapäivällä suoraan kollegoiden kanssa kaupungille! Musta + musta = pettämätön kombo! Yhdistelemällä erilaisia kankaita musta asu ei vaikuta mälsältä ja siihen on helppo yhdistää minkä vaan värinen pikkulaukku. Itse valitsin tämän vihreän ihanuuden, joka löytyisi omasta valikoimasta jo ellei näitä olisi kotona jo entuudestaan liikaa 😄 Zaran rimpsutoppi passaa vuoden ympäri vaikka jokaisiin kemuihin asukriisin iskiessä!

Mieluummin överit kun vajarit

Tässä asussa riittää juhlan tuntua formaalimpaankin tilaisuuteen! Punainen off shoulder-mekko on nappivalinta pikkujoulubileisiin, mutta toimii myös vuoden muissa juhlissa! Korkkarit jalassa koko illan viilettäminen ei välttämättä ole jokaisen juttu, joten kannattaa napata mukaan vaikka varanilkkurit päkiöiden pelastukseksi. Pieni laukku olkapäällä näyttää hyvältä, eikä paina paljon. Asun viimeistelee kaulakoru ja tähän asuun passaakin monenlainen koru tuomaan viimesilauksen juhlalookkin!

Jos et ole vielä koskaan säväyttänyt todenteolla pikkujoulukemuissa, niin mitä jos tänä vuonna olisi sen aika? Meiltä löytyy vaikka mitä pikkujouluun sopivaa esimerkiksi #juhlaan -alta!

Toivottavasti sun loppuvuosi on täynnä juhlahumua ja luonnollisesti paljon pipareita ja joulutorttuja ❤️

Terkuin,

Tessa-Liina 💋


Kuva 1: Neule, housut, pikkulaukku

Kuva 2: Pusero, laukku

Kuva 3: Haalari, laukku

Kuva 4: Toppi, housut, laukku

Kuva 5: Mekko