Löytyykö ruudun toiselta puolelta pikkujouluihmisiä? Joulun tunnelmasta on ihana nauttia niin kauan kuin pystyy, ja ennen varsinaista joulupäivää perheen kanssa, voi joulua tunnelmoida jo ystävien ja kollegoiden seurassa.

Lähdin tutkimusmatkalle Rekin laajaan valikoimaan, josta halusin nostaa esille pikkujouluihin sopivia yksilöitä. Valikoimaan saattaa joskus eksyä aivan ihania helmiä, jotka eivät syystä tai toisesta löydä potentiaalisen uuden omistajansa näkökenttään.

Kauppaan tulee uutuuksia kolme kertaa viikossa – tiistaisin, torstaisin sekä lauantaisin. Shoppaillessa apuna kannattaa käyttää yksityiskohtaisia suodatustoimintoja! Ne löytyvät tietokoneella selatessa jokaisen kategoriasivun vasemmasta laidasta ja mobiilissa puolestaan ylälaidasta. Myös hakusanoilla on helppo etsiä eri teemoihin sopivia vaatteita. Syötä sivun ylälaidasta löytyvään hakukenttään näin pikkujoulun alla esimerkiksi sanoja glitter, pikkumusta, kimaltava tai juhlaan.

Ravintolaillallinen rakkaan kanssa

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Pikkujoulujenhan ei aina tarvitse tarkoittaa isolla porukalla juhlimista, vaan niitä voi viettää myös treffimielessä puolison kanssa. Varaus hyvästä ravintolasta, lasilliset ihanaa punaviiniä ja tietenkin tunnelmallinen kynttilävalaistus. Kiireisenä vuodenaikana on erityisen tärkeää järjestää aikaa toiselle myös ennen joulua. Ravintolaillalliselle on ihana panostaa normaalia enemmän! Talvinen karvatakki tuo hieman glamouria muuten klassiseen treffilookkiin.

Moneen juhlaan sopivia pikkumustia löydät lisää tämän linkin takaa.

Tunnelmallinen ilta jouluelokuvien parissa

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Pikkujouluja on mukava viettää läheisten ystävien kanssa rauhallisesti iltaa istuen. Iltaan voi sisältyä esimerkiksi vuoden ensimmäisten tähtitorttujen leipominen, glögin nautiskelu ja ihanimmat jouluelokuvat. Vaikka illasta nautittaisiin lähinnä kotisohvalla, on silti kiva laittaa päälle jotain teemaan sopivaa. Muuten melko simppeli ja erityisesti mukava asu saa heti persoonallisuutta, kun farkut ovat koristeltu paljetein! Oletpa valmis, jos illanvietto siirtyykin tv:n äärestä lähipubiin lautapelien pariin.

Tällaisia iltoja ajatellen kannattaa tsekata valikoimamme neuleet sekä hashtag #mukava!

Tanssintäyteiset pikkujoulut

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Tällä asulla kelpaa lähteä isommalla kaveriporukalla vietettäviin juhliin. Yhdistä teemaan sopivat klassikot yhteen; joulunpunainen väri ja kullanhohtoiset paljetit. Lisää asuun vielä leikkisä tonttulakki tai hauskat poronsarvet. Jos joskus, niin nyt saa vetää överiksi paljettiasusteiden sekä kasvojen glitterkoristuksien kanssa!

Klassiset firman pikkujoulut

Kuvan tuotteet löydät jutun lopusta.

Työpaikan pikkujoulut on loistava tilaisuus pukeutua viimeistä silausta myöden. Jos et kuitenkaan ole se tyyppi, joka haluaa pukeutua päästä varpaisiin glitteriin ja paljetteihin, on klassinen mekko myös todella loistava valinta. Esimerkiksi sellainen mekko, joka muuntautuu kesän juhlista myös pikkujoulukauteen asusteita vaihtamalla. Pikkujouluina saa kuitenkin vähän hullutella ja minimalistisen tyylikkääseen mekkoon saa eri ilmettä, kun siihen yhdistää värikkäitä asusteita!

Mekot kannattaa suodattaa oman koon sekä värimieltymyksien mukaan – sieltä vasemmasta laidasta 😉 Olemme myös tehneet valmiita suodatuksia erilaisten teemojen mukaan, ja tämän linkin takaa löytyvät esimerkiksi juhlaan sopivat vaatteet!

Pimeänäkin vuodenaikana löytyy onneksi hyviä syitä juhlistaa elämää! Mikä piristäisikään paremmin kuin ihanien ihmisten kanssa pilkkuun asti tanssiminen – sekä tietenkin tilanteeseen täydellisesti sopiva uusi mekko.

Tunnelmallista ja tyylikästä joulun aikaa toivottaa,

Nelly


Kuva 1: Mekko, bolero, kengät

Kuva 2: Hihaton neule, farkut, kengät, kello

Kuva 3: Toppi, hame, kengät, laukku

Kuva 4: Paljettimekko, laukku, kengät