Joka vuosi helteiden saapuessa katukuvan valtaavat ihanan kepeät kukkamekot, tuulessa liehuvat helmat ja hempeät pitsikankaat. Yhdistettynä maanläheisiin sävyihin ja luonnonmateriaaleihin näistä syntyy superkauniita kokonaisuuksia, jotka toimivat täydellisesti aurinkoisena hellepäivänä. Tällaisesta boheemista kesätyylistä innostuneena halusin koota valikoimastamme muutaman erilaisen asun teitäkin inspiroimaan, josko sieltä ruudun takaa löytyy muitakin boheemin tyylin ystäviä 😉

Kukkatopissa kaupungilla

Kukkakuvioinen pitsinauhoin koristettu toppi on valloittavan boheemi löytö ja sen kaveriksi sopii hyvin hillitympi yksivärinen alaosa. Hameen lyhyt hapsureunus korostaa juuri sopivasti boheemia fiilistä ampumatta kuitenkaan yli. Tässä asussa kelpaa viettää hetki aurinkoisella terassilla tai poiketa vaikkapa torikahveille.

Rennot kesäjuhlat

Kerrostettu kukkamekko ja kepeä pitsiliivi ovat todellinen boheemin tyylin kulminoituma ja luovat yhdessä ihanan romanttisen kombon. Ruskeansävyiset asusteet tuovat kokonaisuuteen hieman särmää ja persoonallinen laukku toimii lisäksi katseenvangitsijana. Voin jo kuvitella tämän asun jossain rennossa puutarhajuhlassa ihanan vehreässä miljöössä!

Aurinkoinen piknik

Kaikki meistä eivät ole mekko- tai hameihmisiä, mutta onneksi boheemiin tyyliin käy mainiosti myös shortsit! 😉 Boheemia ilmettä asuun saa yhdellä ajottomimmista kesävaatteista joita tiedän, nimittäin vaalealla pitsikuvioidulla puserolla. Kokonaisuuden kruunaavat hempeä kimonomainen takki sekä sävyihin sointuvat pistokkaat. Shortsit jalassa on mukava istahtaa runsaan piknikin äärelle auringosta nauttimaan.

Kesäseikkailu

Tyttömäinen pitsimekko ja länkkärihenkiset asusteet luovat näyttävän kokonaisuuden, joka huokuu boheemia vintagetyyliä. Tällaisessa asussa tekee väistämättä mieli lähteä pienelle roadtripille tutkimaan naapurikaupunkien kirpputoreja ja maistelemaan jätskikiskojen antimia. 😍

Toivottavasti inspiroiduit yhtä paljon kuin minä näitä asuja suunnitellessani! 🙂 Lisää samantyylisiä löytöjä voit tehdä, kun kurkkaat hashtagimme boheemi, hempeä ja kesään.

Onnellisia kesäpäiviä kaikille! ☀️

Terkuin, 

Mira